прим снимки от нетаСтойка за два велосипеда , за ябълката на теглича .
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- samo_pechka
- Автомобил: YAMAHA Drag star 1100+XJ 900 58L
- Двигател: V-twin 2002 + R4 1989
Стойка за два велосипеда , за ябълката на теглича .
Колеги, ровнах малко в нета за въпросните стойки . Масови са в Немско. Има и доста предложения на пазара втора ръка . Навил съм се мн за такава , но ме притеснява ,че ще се закрие номера на колата
. Това в Германия е решено - просто се купува трети номер , при нас как е решен този въпрос , че нещо... е тъмна Индия при нас ,май ще се окажат "нелегални"
прим снимки от нета
прим снимки от нета- niks76
- VW експерт

- Автомобил:
- Двигател:
Re: Стойка за два велосипеда , за ябълката на теглича .
прати ми регистрационния си номер на лично и мога да ти го пратя към бг-след десетина дни ще е при теб ,бройката табела няма и десет евро 
-
Zdravko Zankov
- VW експерт

- Автомобил: Skoda Octavia + Peugeot 308 T9 SW
- Двигател: AQY 2001 + Pure Tech 2017
А оня,зеления,кво мисли по въпроса?
Ще се почне-легална ли е тая табела и т.н.
Ще се почне-легална ли е тая табела и т.н.
- samo_pechka
- Автомобил: YAMAHA Drag star 1100+XJ 900 58L
- Двигател: V-twin 2002 + R4 1989
може да те потърся
(не съм си в Бг още и колата не е регистрирана с Бг номер , нека науча какъв ще е ) М/у другото и на мен ми дойде на ума за този "вариант" още в началото Въпроса опира до това дали този тип стойки, са легални според закона.... или да не се вживявам чак толкова
- niks76
- VW експерт

- Автомобил:
- Двигател:
за европейски комитет чувал ли си?
бг технически преглед на българската си кола,която карам във френско НЯМАМ,но имам френски технически преглед с двугодишна валидност-познай колко пъти съм се карал със "зеления" и си тръгвам като пич........
това че бг законодателството не е в час с европейските норми не е мой проблем,регистрационни табели се издават почти навсякъде освен в бг-а аз си знам европейските права и става весело
бг технически преглед на българската си кола,която карам във френско НЯМАМ,но имам френски технически преглед с двугодишна валидност-познай колко пъти съм се карал със "зеления" и си тръгвам като пич........
това че бг законодателството не е в час с европейските норми не е мой проблем,регистрационни табели се издават почти навсякъде освен в бг-а аз си знам европейските права и става весело

- XaxoXaxo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Това го проверявах преди година някъде. В България по закон имаш право само на 2 регистрационни номера и няма процедура, по която да ти издадат 3-ти. Следователно тези стойки не са приложими в България на този момент.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”