Аз лично съм на мнение че това не е твоята мултимедия
Аз не бих сложил на моята кола части които не са за нея една от тези части е мултимедия за 6ца или салон на 3ка от 4ка някакси не ми се връзва тая работа
Лично мнение с което не ангажирам никого
VW Golf 5 R32
- S_T_I_N_G
- Автомобил: GOLF 4 1.8 T
- Двигател: AGU GU GU GUUUUUU
Re: VW Golf 5 R32
Ето обещаните снимки от мен на колегата и на колата му :)
- 6669
- Автомобил: VW Golf IV GTI TDI Exclusive
- Двигател: AHF 1999
rabotnika написа:Аз лично съм на мнение че това не е твоята мултимедия
Аз не бих сложил на моята кола части които не са за нея една от тези части е мултимедия за 6ца или салон на 3ка от 4ка някакси не ми се връзва тая работа
Та ти не го ли направи с 3ката ?
п.п не се заяждам, дори искам да я видя ако дойда на BBQ-то

- 10 Cent
- Автомобил: Polo 9N 1.4 TDI
- Двигател: AMF 75hp
Ако питаш мен ей това е най-доброто посрещане като врътнеш ключът , ама това е друга тема :)
- rabotnika
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил: VW Golf MK3
- Двигател: AJM++
6669 написа:rabotnika написа:Аз лично съм на мнение че това не е твоята мултимедия
Та ти не го ли направи с 3ката ?
п.п не се заяждам, дори искам да я видя ако дойда на BBQ-то
Двигателя не влиза в тва число нали знаеш :)
- Marto_cafeto
- Автомобил: Peugeot 307
- Двигател:
Всеки ден я виждам,когато минаваш през автопазар горубляне.УНИКАЛНА Е !
- tonkogtd
- Автомобил: Golf GTD Polo GTI
- Двигател: JR-1991 BJX-2006
10 Cent написа:Ако питаш мен ей това е най-доброто посрещане като врътнеш ключът , ама това е друга тема :)
Приятелю-ами то туй на Мерцедес ми мяза бе.
- 10 Cent
S600 ама колко му е да му праснем една емблема на VW за майтапа
Имах в предвид начинът по който те поздравява още като отвориш вратата , точно на тъблото пред очите ти. Кара те да се почувстваш специален и същевременно ти напомня какво имаш под капакът ако случайно си забравил
Имах в предвид начинът по който те поздравява още като отвориш вратата , точно на тъблото пред очите ти. Кара те да се почувстваш специален и същевременно ти напомня какво имаш под капакът ако случайно си забравил

- GALIANO
- Автомобил: Cupra 300
- Двигател:
10 Cent написа:S600 ама колко му е да му праснем една емблема на VW за майтапа![]()
Имах в предвид начинът по който те поздравява още като отвориш вратата , точно на таблото пред очите ти. Кара те да се почувстваш специален и същевременно ти напомня какво имаш под капакът ако случайно си забравил
Ако имаш орг.нави,може да се направи всякакво индивидуално лого на дисплея при включването му
Поздрави за колата
Само един въпрос.Ако имаш диагностичен кабел,можеш ли да ми кажеш kакви са ти стойностите на Engine - Мeasuring Blocks канал 208 и 209 ?- tonkogtd
- Автомобил: Golf GTD Polo GTI
- Двигател: JR-1991 BJX-2006
10 Cent написа:S600 ама колко му е да му праснем една емблема на VW за майтапа![]()
Аз не съм специален,ама хич-селско момче съм,но просто на Тигуана като дам на контакт и на Навито изиза тоя надпис-----Сега тук много хора ще ме псуват,но колегата е решил да си добави и навигация за R32-ката и това му предложих,а после той ще реши сам.Благодаря!
- Aprilia
- Автомобил:
- Двигател:
rabotnika написа:Аз лично съм на мнение че това не е твоята мултимедия
А аащо ? Мфд3 има куп повече екстри, да не говорим че лцд-то е с новата матрица и цветовете са съвсем друго нещо, а и не мисля че се вписва зле в интериора
- Th3_ghost
- Автомобил: VW Golf 4
- Двигател: 1.6 AKL
Всички говорите за тази мултимедия и затова,че ще се ползва за навигация. Кой ще каже дали картите за тази навигация са подробни за България?
- Aprilia
- Автомобил:
- Двигател:
Th3_ghost написа:Всички говорите за тази мултимедия и затова,че ще се ползва за навигация. Кой ще каже дали картите за тази навигация са подробни за България?
mfd3 има цялата ийст иуроп барабар със спийд камерите, за бг не знам колко е подробна не съм виждал карта на бг, но след като пише че е супер подробна за източна европа значи би трябвало и за бг да е ок
- 10 Cent
Имам предложение към колегите mbemo и GALIANO . След като единият е със син Golf 5 R32 а другият с червен (или торнадо червен )незнам как се води точно Golf 4 R32 защо не ги съберете за една хубава фотосесия при някой колега с хубав апарат, да ги качите във форума снимките и да оплакнем очите останалите които не са наблизо до вас и нямат шанса да ги видят на живо тези убавици