Мнението ви за Huawei Ascend P1

Компютри и интернет, аудио и видео, GSM, електроуреди и всяка друга техника, различна от автомобилната, обзавеждане
Потребителски аватар
nurv
Автомобил: Audi A6
Двигател: ALF

Re: Мнението ви за Huawei Ascend P1

Мнениеот nurv » Пон 15 юли 2013 13:43

Zerga3GT написа:Non-removable Li-Ion 1670 mAh battery

Демек не може да му се сменя батерията, не дай си боже да го намокриш или нещо подобно.

Усещам, че всичко тръгна от тук и колегата понеже няма нужда да чете ревюта и много знае се подхлъзна. Non-removable значи, че не може да си я сменяте на дневна база и да си носите по 2-3 с вас. Това НЕ значи, че не може да бъде сменена в сервиз ако има проблем с нея.

Потребителски аватар
Stivi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stivi » Пон 15 юли 2013 15:18

По-скоро визираше случай в който телефона се намокря а всички знаем че първото което се прави тогава е да се махне батерията което тук е невъзможно или поне не в рамките на "животоспасяващото" време доколкото при смартфоните има такова :mhihi А колкото до марката скоро бях в компания с едно аташе в близкоизточна страна който беше с Huawei /не съм сигурен за модела/ и като го питах защо е с такъв каза че в послоството всички били с такива /не са им раздадени служебно :wink / :exclaim

Zdravko Zankov
VW експерт
VW експерт
Автомобил: Skoda Octavia
Двигател: AQY 2001

Мнениеот Zdravko Zankov » Пон 15 юли 2013 22:15

Въпросният телефон си е много добър.
Ама нали има разбирачи(пръчка).Колега,пръчка е клон,гега и т.н.Първо се поинтересувай и тогава пиши.Хуавей са основни доставчици на базовите станции на оператора.Да си видел друга фирма да го продава?
Аз се бях засилил за него,но като корпоративен не мога да го взема от обикновен магазин.Нова карта със 100лв месечна такса и договор за две години.Сами ги сметнете.Акаунт мениджъра ми иска парите кеш и е мой.Ама що ли ми се не дават 450 лв накуп.

Потребителски аватар
Gal
Автомобил: МК7
Двигател: DCYA 2018

Мнениеот Gal » Вто 16 юли 2013 16:05

nurv написа:
Zerga3GT написа:Non-removable Li-Ion 1670 mAh battery

Демек не може да му се сменя батерията, не дай си боже да го намокриш или нещо подобно.

Усещам, че всичко тръгна от тук и колегата понеже няма нужда да чете ревюта и много знае се подхлъзна. Non-removable значи, че не може да си я сменяте на дневна база и да си носите по 2-3 с вас. Това НЕ значи, че не може да бъде сменена в сервиз ако има проблем с нея.

И кво като не му се "сменя" бятерията? Имате ли представа на колко смартфони е така? И то смартфони, които са няколко пъти по-скъпи от този?
Аз няма да споделя мнение за марката и модела, щото съм секта, Sony и останалите:) :icon_lol

Потребителски аватар
nurv

Мнениеот nurv » Чет 18 юли 2013 14:14

Колега ако не си го взел още и задържиш виж какво идва до две седмици: http://www.investor.bg/hai-tek/350/a/huawei-izbra-bylgariia-za-predstavianeto-na-ascend-p6-v-iztochna-evropa,154494/

Потребителски аватар
stefarata
Автомобил: Ford S Max MK1
Двигател: TDCI

Мнениеот stefarata » Чет 18 юли 2013 14:49

С договор за 2 години, 19,90 за телефона и 60 за разговорите- тези оператори не познават парите

Потребителски аватар
nurv

Мнениеот nurv » Чет 18 юли 2013 15:16

Предполагам, че ще го пуснат и с другите планове след месец - два.

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”