ifidik - дизел сервиз Варна - това е истината!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: ifidik-варна-това е истината
всеки е много доволен,като гледам големи хвалби,рещих яз да отида не останах доволен от обявената ми цена,наложи се да отида в друг сервиз 

- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
suliopulio87 написа:всеки е много доволен,като гледам големи хвалби,рещих яз да отида не останах доволен от обявената ми цена,наложи се да отида в друг сервиз
Човека го познавам лично и гарантирам че знае какво прави и щом ти е обявил тази цена това е цената. Искаш качество еееее то брат струва пари.
-
- Автомобил:
- Двигател:
вече ползвах услугите на друг сервиз със същото качество на работа но на разумни цени,не съм доволен от обявената ми цена,до качеството на работа неможах да стигна за да споделя впечетления 

- niks76
- VW експерт
- Автомобил:
- Двигател:
две единствени мнения-за какво се регистрира в този форум ?
- dlug
- Автомобил: Passat B5.5 2003 1.9 TDI
- Двигател: AVB
suliopulio87 написа:вече ползвах услугите на друг сервиз със същото качество на работа но на разумни цени,не съм доволен от обявената ми цена,до качеството на работа неможах да стигна за да споделя впечетления
Не че се явявам адвокат, ама наистина никак не се връзва. Без никакви доводи някак на нарочна антиреклама навяват асоциация тези мнения
-
- Автомобил:
- Двигател:
просто исказвам мнение,не влизайте в филма,а до колкото за регистрацията ми наскоро си взех голф,но не изкъм да се оправдавам защото няма за какво,приятно плуене по мой адрес явно различното мнение не ви харесва 

- vasstop
- Гадфадъ'
- Автомобил: Golf 2 syncro
- Двигател: 1P 1990
- Контакти:
На фона на толкова положителни мнения, твоето отрицателно би трябвало да бъде прието като градивна критика, стига да беше прилично обосновано. А с толкова неграмотно написан пост едва ли ще те вземе някой насериозно...suliopulio87 написа:просто исказвам мнение,не влизайте в филма,а до колкото за регистрацията ми наскоро си взех голф,но не изкъм да се оправдавам защото няма за какво,приятно плуене по мой адрес явно различното мнение не ви харесва
- VeselinTsonev
- Автомобил: Passat B7
- Двигател: 2000 TDI DSG
Добре де колеги моля Ви поделете координати или телефон за връзка с този човек (ifidik). Обърнах форума и не мога да му изнамеря координати. Също така не разбрах сервиза във Варна ли е или в Русе? И той само с дизели ли се занимава или и с бензинови мотори?
- nasko1978
- Автомобил:
- Двигател:
Andonov написа:kok12 написа:Ще получим ли негови координати въпреки всичко ?
Пиши му на лични - ifidik му е ника.
Имам му и ГСМ номера но все пак му пиши.:

- rokera671
- Автомобил:
- Двигател:
За да е толкова известен ,явно човека си разбира от работата.Постоянно срещам автомобили със стикери Ifidik -Tuning .Само с VW ли работи ?
- Sashko_Trg
- Автомобил: Audi A4 Avant
- Двигател: 2 0 TDI
Основно VW Audi на 90% и ако отиде някой външен случайно няма да го върне.
- the_fast_r1
- Автомобил: Golf III 1.9 TDI
- Двигател: 1z - 1996
Още един положителен глас за колегата "ifidik". След диагностика се установи, че клапана N75 на голфа не работи както трябва. След смяна сега направо "лети"... 

-
- Автомобил: Passat B5 1.9 110h Variant
- Двигател: AFN 1998
Колегата ifidik е феномен,жива легенда и да ни е жив и здрав!
И аз подобно на други колеги след обикаляне по разни "големи" сервизи и маѝстори и след напразно хвърляне на пари,време и нерви отидох при Иво,събра ми колата и..това беше
.Дори не искаше да ми вземе пари.Сигурен съм,че с колегата suliopulio87 е станало някакво недоразумение.ifidik е отзивчив,внимателен и народен човек и страшно много му харесва това което прави.Радвам се че се запознах с него и в мое лице вече има един приятел
Използвам случая да му благодаря още веднъж за това,което е!!! 

- kole7o
- Автомобил: VW PASSAT B6
- Двигател: BKP
Един
и от мен за Иво!Всеки път ходя с 2 тома въпроси и не ме е върнал до сега... 

- niks76
- VW експерт
- Автомобил:
- Двигател:
аз пък ще пиша малко КРИТИКА:Иво постоянно оправя доста скрити дреболии за които собствениците даже и не разбират(това е БЕЗПЛАТНО и НЕКАЗАНО) в общия ремонт
п.п вярно че "удар с чук някъде в БГ струва пари" ,но обяснявай на хората какви дефекти са имали преди да се радват на готовия автомобил и защо се е наложила интервенцията ,за да не излезе после че след една камара сервизи и 15минутна намеса от твоя страна проблема е отстранен и после по хорски приказки си одрал човека с Xлв за нула време............
п.п вярно че "удар с чук някъде в БГ струва пари" ,но обяснявай на хората какви дефекти са имали преди да се радват на готовия автомобил и защо се е наложила интервенцията ,за да не излезе после че след една камара сервизи и 15минутна намеса от твоя страна проблема е отстранен и после по хорски приказки си одрал човека с Xлв за нула време............
Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”