moskovw написа:тази двойка ми прилича страшно много на една старозагорска ...първо тя имаше стикери ....след това и тази...онази беше с лилави джанти мим ...след това и тази....сега онази мисля че с такива железарки...така като гледам и тази не остава на зад....и по двете коли ли работиш ти ...че нали това са твой идеи ..надявам се не копираш а си имаш собствено виждане за нещатаако работиш и по двете коли евала идеите са добри с малко повече средства ...(който винаги не стигат де) нещата ще станат на доста високо ниво
Защо пишеш за нещо, за което не знаш за какво става въпрос?
С момчето с другата бяла двойка сме приятели. Да, тя имаше стикери първо...всъщност даже не беше тя, а една друга бяла двойка, но както и да е. Да, лилавите джанти бяха негови, след това аз ги взех. Моите железарки нямат нищо общо с неговите.
Да, по моята кола има някои части/идеи от други коли, както и по неговата има части от моята кола, но никой досега не е тръгнал да говори, че ме копира, нали така? Нито пък аз него.
Никъде не съм писал, че това са мои идеи. Значи всички коли в България са копирани от някъде?
Идеята с 16-ки железарки я има, да...16-ки железарки с тасове, все още не съм виждал в България
GOLF_SB_1991 написа:доста интересно решение 16ка железарка все пак е хубаво да е различна колицата определено ще се забелязва блендата намери ли я колега ?
Намерих, но не съм я взел още.
Днес престъргах централния отвор и си поръчах гуми, утре или вдругиден ще са при мен и ги мятам.

П.П.