Сервиз АутоТед Люлин - не ходете там

Оплачете се от неграмотни майстори или похвалете някой, който си разбира от работата ... Споделете от къде купувате части за вашят VW
Потребителски аватар
kanchev.atanas
Автомобил:
Двигател:

Сервиз АутоТед Люлин - не ходете там

Мнениеот kanchev.atanas » Съб 16 мар 2013 15:54

Днес бях в този сервиз за елементарна смяна на гуми, масло и филтри.

В сервиза работят две момчета на по 20-25 години и един циганин, които честно казано не разбират нищо. Трима човека над двадесет минути се опитваха да свалят акумулатора, за да монтират една крушка. При смяната на маслото оляха половината двигател и сложиха половин литър отгоре масло. Окей казвам си, никога повеече няма да се върна, паля и тръгвам и се оказва, че не са затегнали болтовете на едната гума :screwy.

Вярно, евтино минах - масло 10 40 Кастрол за 53 лева, смяна на 4 гуми с ваучер 16 лева, смяна масло с ваучер 5 лева, филтри общо за 20 лева, две крушки Осрам за 21 лева + 8 лева смяната...

НО, не си заслужава рискът да ти прецакат колата, стойте надалеч!

Потребителски аватар
martom
Автомобил: Polo
Двигател: 1.4AEX

Re: Сервиз АутоТед Люлин - не ходете там

Мнениеот martom » Съб 16 мар 2013 17:58

Познавам собственика.Много точен и цените му са доста добри.

Последна промяна от martom на Сря 31 юли 2013 19:20, променено общо 1 път.

kolchagov87
Автомобил: VW PASSAT 4 B5 1.6 101
Двигател: AHL 97

Мнениеот kolchagov87 » Вто 16 юли 2013 14:19

:scare3 Започвам от далече!!! :)
Бях редовен клиент там до преди седмица. Имах странно чукане от предната дясна страна. Накараха ме да сменя почти цялата ходова част /селенови втулки на носача, в последствие целия носач, тампони на двигателя и т.н./След 1 седмица ходене по мъките и над 10 посещения на сервиза (за всяко посещение измисляха някаква причина за да ми вземат парите) се оказа, че предният капак се е разместил. НЕ ХОДЕТЕ ТАМ. ЩЕ ИЗХАРЧИТЕ МНОГО НЕРВИ И ПАРИ. Като цяло цените не са високи, но тези спестени пари от части, се компенсират от незнанието на работниците.

Потребителски аватар
toraborat
Автомобил: VW Bora
Двигател: ASZ 2002

Мнениеот toraborat » Съб 20 юли 2013 16:06

Ходих да ми сменят гумите с ваучер и циганина я вдигна през средата и ми сгъна прага, а ми беше на 2 седмици количката :icon_sad Повече там - не.

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”