stefan4o написа:ivo_555 написа:
За почивките иначе съм съгласен, гадно е да се изтъпанчиш на слънцето и да няма течаща вода и тоалетна, дори аз не мога да издържа 200 км без почивка, пък за малки деца да не говорим, тук вариантите са де слезе от магистралата при с.Кабиле или Зимница, съответно на 1.5 и 4 км са мисля! Лично аз препоръчвам Кабиле, на центъра има чешма, кафе, магазин и пейки на сянка! Де да имаше и една бензиностанция!
Колега, ти си много нежна душа. 200км при средна скорост 120-130км/ч са ти час и нещо държане на волана. За мен например е безпроблемно такова разстояние и съм го правил неведнъж. Ако не можеш да стискаш кормилото в продължение на час и половина как изобщо шофираш?

Особено на магистрала, дето мога и сок да пия и да чета вестник, докато карам - грам не се изморявам там.
Колега, айде сега да не навлизаме в излишни полемики, кой какъв е!
Първо съм професионален водач и не си ти човека който да ме пита и да ми казва аз как ще шофирам!
Второ, и те не караш кой знае какво, ама аз май съм по зле, Сеат Ибиза 75 коня без климатик, та като вдигна 130 и търся къде е копчето за разпъване на крилата и да излитам! Та по магистралата държа 110-120, и да кажем че малко преувеличих, не че не мога без почивка, карал съм много повече от 200км без да спирам, а просто НЕ ИСКАМ!
И не ми казвай, че имаш предвид, че ти като можеш да не почиваш по над 200км, а аз на всеки 100 искам да спирам съм по опасен от теб!