Здравейте колеги. Днес си купих тонколони за задните врати за пасат 6 базов модел защото моя няма.
Разглобихме корите и се оказа че там няма кабели които да стигат до задните врати. Моля някои да ми обясни от каде да си искарам кабели и доста зор ли е работата .Благодаря предварително

пасат 6 тонколони
- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
Re: пасат 6 тонколони
Пасат B6 не съм разглобявал, но ако потърсиш в гугъл със сигурност ще намериш някое опътване със снимки. Кабелите трябва да минат през маншона, по който минава и останалата инсталация за вратата, после по колонката надолу, по праговете напрад към таблото и под таблото към централната конзола. Играчка си е, не е лесно ама не е и ядрена физика.
-
- Автомобил:
- Двигател:
мерси колега :)
- passat123
- Автомобил:
- Двигател:
Би трябвало да има кабели прекарани аз съм илам ситроен и приятели са имали
др коли без задни колони но всичките имаха писнати кабели на дали и фолсвагена нямат
някаде но са някаде натикани ! На ситроена ми нямаше задни колони и кабелите с буксата бяха
пуснати на праговете !
др коли без задни колони но всичките имаха писнати кабели на дали и фолсвагена нямат
някаде но са някаде натикани ! На ситроена ми нямаше задни колони и кабелите с буксата бяха
пуснати на праговете !
- Milanov
- Автомобил: passat B6
- Двигател: TDI
- Контакти:
martinsvm написа:Здравейте колеги. Днес си купих тонколони за задните врати за пасат 6 базов модел защото моя няма.
Разглобихме корите и се оказа че там няма кабели които да стигат до задните врати. Моля някои да ми обясни от каде да си искарам кабели и доста зор ли е работата .Благодаря предварително
Здравей,
Да повдигна темата, Моля напиши, имаш ли резултат по въпроса.
Благодаря
- eclipsee
- Автомобил: Passat B6 2.0 TDI 2008
- Двигател: BKP
Колеги, аз този танц го танцувах преди 2 години. Да колкото и да е странно няма кабели ако фабрично не си си поръчал задни говорители.
Колега, задължително и пищялки трябва да си сложиш не само "големите" говорители. Пищялките са в дръжката за отваряне не вратата.
Проблем е само прекарването на кабелите през "колонката" на вратата, там има конектор но няма свободни "пинове" за колони.Аз пробих директно дупки и мушнах кабела през тях, иначе е сравнително лесно за двама човека им трябва 1 час за двете врати.
Ако имаш проблеми пиши да помагам ако мога.
Поздрави.
Колега, задължително и пищялки трябва да си сложиш не само "големите" говорители. Пищялките са в дръжката за отваряне не вратата.
Проблем е само прекарването на кабелите през "колонката" на вратата, там има конектор но няма свободни "пинове" за колони.Аз пробих директно дупки и мушнах кабела през тях, иначе е сравнително лесно за двама човека им трябва 1 час за двете врати.
Ако имаш проблеми пиши да помагам ако мога.
Поздрави.
- passat123
- Автомобил:
- Двигател:
Олеле няма прекарани кабели еми как ги връзвам
към СД ужас не предполагах ,че няма да сложат кабели
на вратите !
към СД ужас не предполагах ,че няма да сложат кабели
на вратите !
-
- Автомобил:
- Двигател:
Ами за момента занемарих цялата тази история :) понеже спря да работи и оригиналното сд не чете дискове :) и минах на вариант да си купя ново сд и направо да я нося на някои майстор които се занимава с такива неща и той да му мисли :)
Да повдигна малко темата - разбрах че оригиналните басови говорители са blaupunkt, но как мога да разбера спецификациите на задните говорители/какви са точно размери,ватове и т.н./ без да ги вадя ?
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”