1.Немога да вдигна по-високо налягане от 0,90 бара диференциално,при завъртане четвърт оборот над това налягане става нещо с изпарителя изведнъж вдига много високо налягане и колата гасне.След това немога да въртя болта за настройка на налягането докато не изкарам маркуча към рейката за да спадне налягането
2.Мап сензора ми дава показания 0,18 bar(180mbar) налягане във всмукателния колектор,което ми се струва много малко.Вакуум маркучето е свързано след дросела. Мисля че трябва да е около 300mbar ама несъм мн сигурен.При покачване на оборотите показанието също се покачва респективно за да се запази диференциалното P.
3.Изпарителя ми е монтиран в легнало положение,това оказва ли влияние на работата му?При рязко подаване на газ има едно замисляне което е така още от монтажа до ден днешен.Сменил съм всичко по запалването и промяна няма
Разхода ми в града е около 16/100.Противно на всичко което съм чел за ГИ в момента колата е настроена на диф. налягане 0.70бара с дюзи 1.8 и при автоматична калибрация ми дава коефициент 1.06

Колата е леко тромава така,но като вдигна коефициента ръчно до 1.20 върви прилично
Газовата е симгас с бг ипарител симгас и Мап сензор симгас