Проблем стъкломиещо Passat B 5.5

Техническа и сервизна информация за Passat
diddid
Автомобил:
Двигател:

Проблем стъкломиещо Passat B 5.5

Мнениеот diddid » Съб 20 юли 2013 22:08

Здр. колеги.
Наскоро се сдобих с Passat B 5.5 - 1,9tdi(131к.с.), 2003г.
Много съм доволен от автомобила, но едно нещо много ме дразни. А именно, когато времето е топло(над 20 градуса)индикатора на стъкломиещото ми "пищи"от време на време. Не е проблем, но ме дразни. Казанчето е пълно, датчика е сменен с оригинален, но ефект - никакъв :rolleyes . Предполагам , че проблема е някъде по контактните клеми или кабелите, но къде точно - нямам идея. Ако някой се е сблъсквал със същия проблем и/или знае точната причина за това, ще бъда благодарен за съвети. :c020
Поздрави.

diddid
Автомобил:
Двигател:

Re: Проблем стъкломиещо Passat B 5.5

Мнениеот diddid » Вто 06 авг 2013 12:39

Днес заведох Пасата на "майстор" за въпросния проблем. Гледа го, гледа го и каза че е от датчика. Като му казах че е сменен с оригинален нов и пак същото, въпросния "майстор" започна да гледа по-умно и каза "ми не знам ко муй". :banghead Май ще трябва да отида на истински майстор.

Потребителски аватар
I,M,I,
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот I,M,I, » Сря 07 авг 2013 0:37

Колега на 90%съм сигирен че твоят проблем идва от арматурното табло когатое по топло времето някоя спойка на платките си праи ко си знае поне твае е мое мнение има съм проблем със зумера на фаровете когато са изключени и пишти
Успех с отстраняване на проблема дано съм помогнал

diddid
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот diddid » Сря 07 авг 2013 10:11

I,M,I, написа:Колега на 90%съм сигирен че твоят проблем идва от арматурното табло когатое по топло времето някоя спойка на платките си праи ко си знае поне твае е мое мнение има съм проблем със зумера на фаровете когато са изключени и пишти
Успех с отстраняване на проблема дано съм помогнал

И аз мисля така. Или таблото или някой кабел накъсява. Ако е кабел - добре. Но къде да намеря читав майстор за таблото в Стара Загора. :cry
Поздрави.

Върни се в “Passat”