Някой може ли да ми даде линк за читав Windows 7 32-bit на лс.

zografski написа:Тя жената понеже е с 7 ядрен процесор и хардуер за 2000лв. ае стига :D Ако искаш да ти покажа как сам си ги намира :D
Wrofeel_VR6 написа:Някой може ли да ми даде линк за читав Windows 7 32-bit
Gal написа:zografski написа:Тя жената понеже е с 7 ядрен процесор и хардуер за 2000лв. ае стига :D Ако искаш да ти покажа как сам си ги намира :D
Давам ти само 2 примера от последните ми инсталации, и спирам с обученията :) 1. Sony Vaio на няколко години, заводски с Vista (ако много държиш, ще се напъна за точния модел), освен, че не си намира драйверите, с 64-битова 7-ца всички възможни драйвери на видеото, дори от сайта на производителя на чипа, изобщо не тръгват. 2. Супер бюджетни HP-та (650-серията, или Пробуци), с масов хардуер уж - пак теглене и инсталиране на драйвери :) Като казвам 7-ца, имам предвид Ultimate SP1.
Дори не четеш внимателно, на Sony-то слагах 7-ца, а си беше с Vista и 4GB RAM, което логично би следвало да значи, че ще е готово за 7-ца, и то 64-битова, е да, ама не. Ако си с 5-годишен Пробук-сигурно си намира всичко :) Купуваме...zografski написа: С теб колежке не ми се спори ти винаги си най най...
slimmer написа:Zografski, знаем, че си експерт. Явно няма нужда тогава да ти давам пример с Radeon HD3200 (по спомен) и няколко GeForce-а, които най-случайно имат грешен драйвър в Windows Update. И за сумати други модемченца, вградени wifi карти и др. устройства, които нямат драйвъри. Да не говорим за по-специфични неща като сензорите в някои по-нови системи за защита на твърдите дискове... А пък особено на Probook 4-нещо-си блутута без ходене до сайта на HP... Но както и да е...
zografski написа:Абе то има случаи, но масово си ги намира повечето, както казваш има и пропуски, но в мойта практика това са 2-3% и с времето ще бъдат добавени и тези пропускипросто всичко си идва с времето.
zografski написа: Има, но рядко не може да си намери за видеокартата или за процесора примерно, в повечето случаи поне в моята практика може да не си намери за bluetooth device-а, принтера, sd card reader-a или други такива устройства, които не са чак толкова важни(или поне в началото), но в цялостна равносметка не съм имал занимавка много много с търсене на драйвери с win7.
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 44 госта