Тест драйв на автомобили - условия? Кой какъв опит има?

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
vuprosi1
Автомобил:
Двигател:

Тест драйв на автомобили - условия? Кой какъв опит има?

Мнениеот vuprosi1 » Пон 22 юли 2013 23:07

Здравейте, съфорумници и съфорумнички. Засърбя ме крастата и ми се иска да покарам нещо различно. Пари за нова кола нямам и ще се возя в старият таралясник, затова се замислих "Хм,ами тест драйв?". Имате ли опит, тествали ли сте автомобили и при какви условия? Отсяват ли се само потенциалните купувачи или всеки получава тест драйв? Не говоря за спортни или луксозни коли, а за малки и евтини машинки. Иска ми се да видя как вървят малките китайско-български творения Great Wall примерно. :D

Потребителски аватар
xploda
Автомобил: Civic
Двигател:

Re: Тест драйв на автомобили - условия? Кой какъв опит има?

Мнениеот xploda » Вто 23 юли 2013 13:00

vuprosi1 написа:Иска ми се да видя как вървят малките китайско-български творения Great Wall примерно. :D

Отвратително. Карахме и волеееееееексите и джиБовете им..пълна шитня. Друса даже и на равен път. Как като вървиш бос усещаш всяка песъчинка с ходилото си, е така и тези животни всичко предават вътре. Скоростните кутии неадекватни. Въобще пълна скръб. Иначе докато бях в Бизнес Парка ходихме редовно да тестваме различни коли, в зависимост кой какво е прежалил да го предлага. Просто не се обличай по джапанки, къси гащи и рекламна тениска на някой мобилен оператор например и ще ти дадат да караш.

kiril_bulgaria
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kiril_bulgaria » Вто 23 юли 2013 13:27

vuprosi1 написа:Иска ми се да видя как вървят малките китайско-български творения Great Wall примерно

Както каза колегата:
обличи се нормално,
Попитай за лизинг,
и нямаш проблем с тест драив.

А отностно возията на автомобилите им, ами добри са. За тези пари получаваш повече, отколкото даваш.
Вие сте млади, ама когато навлизаха на пазара корейските автомобили имаше същото пренебрежително отношение към тях, от гордите притежатели на москвичи.

Само който не е карал нова кола, той не знае удоволствието от това, да наливаш бензин и смяна на масло...
По-добре девствена китайка, отколкото дърта германка!

Потребителски аватар
xploda
Автомобил: Civic
Двигател:

Мнениеот xploda » Вто 23 юли 2013 13:52

kiril_bulgaria написа:...

Именно затва и ги карахме с още двама колеги. Искахме сами да се убедим за какво иде реч. Ми извинявай, ама са много 20 бона за този боклук. Като ще е за такива пари по-добре дачия например.

kiril_bulgaria
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kiril_bulgaria » Вто 23 юли 2013 14:10

Харесвам им пикапите. В Царево са дали на горските, поне засега се показват като здрави работни машини.

На пътя Созопол - Бургас, преди около месец, две китайски джипки със софийска регистрация и стационарни сини полицейски лампи ме изпревариха като спряло трабанче, а бях с около 100км/ч.

Нека момчето да направи драйв тест, пък дано да се сети пише неговите реални впечатления от автомобилите, които ще тестова.

Потребителски аватар
AmW
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот AmW » Вто 23 юли 2013 14:32

Не искат ли разпечатка на банкова сметка преди тест драйв ?
Или е само в порше това?

ludiq_max
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ludiq_max » Сря 24 юли 2013 16:57

И аз смея да твърдя, че не са никак лоши бг автомобилите. возил съм се във Волекс и както бях скептичен останах очарован. За тази цена просто няма какво повече да им се желае. Иначе за разпечатка не знам да искат задължително.

Потребителски аватар
Stivi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stivi » Сря 24 юли 2013 18:38

Най-добрия тест драйв /ама платен/ е да си вземеш такава по-новичка кола под наем /стига да намериш каквато търсиш/ за един ден и да и скъсаш гъза от тестване :mhihi Ама това по-скоро е вариант за някой който наистина мисли да си купува такава кола и иска да разбере точно за какво идва реч !

Потребителски аватар
Petrolhead
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Petrolhead » Сря 24 юли 2013 19:19

Stivi написа:Най-добрия тест драйв /ама платен/ е да си вземеш такава по-новичка кола под наем /стига да намериш каквато търсиш/ за един ден и да и скъсаш гъза от тестване :mhihi Ама това по-скоро е вариант за някой който наистина мисли да си купува такава кола и иска да разбере точно за какво идва реч !

или просто да си достатъчно убедителен и да ти я дадат за тест дрив за ден два

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”