Карам Венто 1.8 ABS 94г. с АГУ. Започна да прекъсва на всякакви обороти и на газ и на бенз. В един момент реших да сменя всички кабели от копчето /5бр/ до клапана на газта с по дебели 2.5 кв. мм многожилни.След смяната забравих да увия захр. кабел за авт. копче за кабела на комутатора. Когато го направих системата тръгна но на първия ден както си карах на газ премина сама на бенз. и повече неще да минава на газ автоматично нито аварийно. Реших да регулирам отново оборотите за автоматично преминаване от бенз. на газ но не стана. Смених кабела от комутатора към делкото нов на Бош има известно подобрение но като цяло колата няма мощност и има по висок разход на газ 15 градско.Автоматичното копче е Elegant мисля, че българско и е 30лв. Моля за вашите препоръки. Сега карам само на бензин а копчето е с 2 положения и в момента е на автоматичен режим.Благодаря Ви предварително.
mod edit: Sunny
Проблем с автоматичния превключвател бенз.газ на Венто
- ivanov3
- Автомобил: VENTO 06.94g. 1.8 MONO 90K.S
- Двигател: ABS
благодаря ти
naskogolf написа:Мини през някоя морга и си вземи едно ключе цена около 10-15 лева.
благодаря ти
- ivanov3
- Автомобил: VENTO 06.94g. 1.8 MONO 90K.S
- Двигател: ABS
Смяна на автомати4но клю4е с обикновено
Възможно ли е да сменя автом. клю4е с обикновено /бенз.газ/. Как става това.
problem
az imam sashtiq problem s prevkliu4vatelq tova mi e vtoriq avtomati4en koito slagam i neznam kak samo se razvalq i ne prehvarlq na gaz. Ako naistina inash takav kliu4 koito da mi svarshi rabota shte 4akam da se svarjesh s men
- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
Re: problem
carlamer написа:az imam sashtiq problem s prevkliu4vatelq tova mi e vtoriq avtomati4en koito slagam i neznam kak samo se razvalq i ne prehvarlq na gaz. Ako naistina inash takav kliu4 koito da mi svarshi rabota shte 4akam da se svarjesh s men
Понякога от лоши кабели прехвърля искра в антената и ключа дава фира...
Върни се в “Автогазови уредби”