Dona Perfecta Golf IV 1.8T AGU
- suggar
- Автомобил: Seat Ibiza
- Двигател: ASV
Re: Моята принцеса "Dona Perfecta" Golf IV 1.6 SR
Идеята за фар с лупа е добра, но според мен няма вариант който да е по -добър от сегашните и фарове
- zarka.zlobarka
- Автомобил: Golf IV
- Двигател: AGU
- Контакти:
Трудно ми е да се сдържа, макар още да не съм ги получила, ще се похваля. С големи мъки, уговорки и пазарлъци, Dona Perfecta последно ще търкаля Меrcedes-ови 18-ки, същите "тави", като добре познатите 17-ки от предишните страници.
Не са в много добро състояние, и са в отвратителен цвят, но с малко повече работа по тях, всичко ще си дойде на мястото.
П.С. Ако някой, случайно проявява интерес към 17-ките, да пише на ЛС.

- RoadRunner
- Автомобил: VW Golf
- Двигател: ASZ 2003
Значиии тва вече е друга приказка...
17ките много добре седяха на райграса ;)
17ките много добре седяха на райграса ;)
- Станислав-голф
- Автомобил: Vw Golf MK3
- Двигател:
- JustSomeone
- Автомобил: VW Golf IV 1.6 16v 2002
- Двигател:
С нетърпение чакаме да видим как и седят 18ките !
Малко съм нов във форума, но изчетох цялата ти тема и напълних окото!
Поздравления за ентусиазма и добрия вкус, голфа е станал прекрасен, опа "Dona perfecta" !
Малко съм нов във форума, но изчетох цялата ти тема и напълних окото!
Поздравления за ентусиазма и добрия вкус, голфа е станал прекрасен, опа "Dona perfecta" !
zarka.zlobarka написа:Трудно ми е да се сдържа, макар още да не съм ги получила, ще се похваля. С големи мъки, уговорки и пазарлъци, Dona Perfecta последно ще търкаля Меrcedes-ови 18-ки, същите "тави", като добре познатите 17-ки от предишните страници.Не са в много добро състояние, и са в отвратителен цвят, но с малко повече работа по тях, всичко ще си дойде на мястото.
![]()
- MK4
- Автомобил: Seat Leon
- Двигател: ARY 2003
Тоя Голф с белия LM май преди няколко дена го мернах преди Куба Либре в Люлин...
- Luciano
- Двигател: 1.9TDI AHF
- Контакти:
Другия път като го мернеш ела да пием поедна вода бре 

- bace_go6o
- Автомобил: lek
- Двигател: AFN 97
zarka.zlobarka написа:
Аз като проявих, защо ме отряза грубо ..

- golf777
- Автомобил: mk2 gl 1990
- Двигател:
- Контакти:
bace_go6o написа:zarka.zlobarka написа:
Аз като проявих, защо ме отряза грубо ..
грубо грубо,колко да е грубо те жените са нежни същества

- zarka.zlobarka
- Контакти:
Dona Perfecta Golf IV 1.6 SR
@JustSomeone, благодаря.
Ти се интересувашe от 18 цоловите Nuvolari, а аз продавам 17" Mercedes-Benz Segin:

Както повечето присъстващи на VWRelax събора разбраха, за мен той започна с кофти фал старт. За съжаление дънера, в който се нацелих без да искам, малко след пристигането ми на поляната, се оказа по-корав от картера и бронята. След една безсънна нощ, събота сутринта, беше купен нов картер и следобед колата беше дръпната до сервиза на @rabotnika, на когото благодаря за отзивчивостта. Благодаря и на @sashobas и другите активни участници в целия панаир за подкрепата и помощта по отстраняването на проблема.

Остана само бронята, но тъй като не е нещо сериозно, по нея ще се работи на зима.

Не можах да разбера много от този събор, повечето време се наложи да прекарам по пътищата и в сервиза, но като изключим това, се радвам че присъствах на втория (за мен първи) VWRelax събор. Радвам се и че се видях с приятели и познати, атмосферата беше чудесна и след като проблема беше отстранен, си възвърнах и доброто настроение.
Ето и няколко снимки, които успях да направя на колата на поляната:

Благодаря и на @theraven за фотосесията, която набързо нащракахме събота привечер.

Междувременно мерцедесовите 18ки са си вече вкъщи. Приятеля ми не издържа, и ги сложи за проба на неговата втора любов.

Тези дни ще се демонтират гумите и се започва голямото жулене.

zarka.zlobarka написа:bace_go6o написа:Ще продаваш ли mam nuvo-то?????
Не. :)
Ти се интересувашe от 18 цоловите Nuvolari, а аз продавам 17" Mercedes-Benz Segin:

Както повечето присъстващи на VWRelax събора разбраха, за мен той започна с кофти фал старт. За съжаление дънера, в който се нацелих без да искам, малко след пристигането ми на поляната, се оказа по-корав от картера и бронята. След една безсънна нощ, събота сутринта, беше купен нов картер и следобед колата беше дръпната до сервиза на @rabotnika, на когото благодаря за отзивчивостта. Благодаря и на @sashobas и другите активни участници в целия панаир за подкрепата и помощта по отстраняването на проблема.

Остана само бронята, но тъй като не е нещо сериозно, по нея ще се работи на зима.

Не можах да разбера много от този събор, повечето време се наложи да прекарам по пътищата и в сервиза, но като изключим това, се радвам че присъствах на втория (за мен първи) VWRelax събор. Радвам се и че се видях с приятели и познати, атмосферата беше чудесна и след като проблема беше отстранен, си възвърнах и доброто настроение.

Благодаря и на @theraven за фотосесията, която набързо нащракахме събота привечер.

Междувременно мерцедесовите 18ки са си вече вкъщи. Приятеля ми не издържа, и ги сложи за проба на неговата втора любов.

Тези дни ще се демонтират гумите и се започва голямото жулене.

- suggar
- Автомобил: Seat Ibiza
- Двигател: ASV
Цвета е ужасен 

- rabotnika
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил: VW Golf MK3
- Двигател: AJM++
ейййй Павчито не издържа а?
:)
ама горкия бенц как ще ги влачи тея маховици като няма сила да откине от място незнам

ама горкия бенц как ще ги влачи тея маховици като няма сила да откине от място незнам

- silven-VW FOREVER
- Автомобил: Audi A6 Audi A1
- Двигател: FSI TFSI
Всички сме минали по пътя с картера

- zarka.zlobarka
- Контакти:
Да де, то нищо ново под слънцето.
От една страна кофти, че се случи точно на събора и занимавах себе си и други хора, вместо да си гледаме кефа, но пък от друга по-добре, че не беше някъде по път да няма кой да ми помогне.
То на него това ще му е, ами моите магарета, като са на половината на неговите, как ще ги влачат незнам.

От една страна кофти, че се случи точно на събора и занимавах себе си и други хора, вместо да си гледаме кефа, но пък от друга по-добре, че не беше някъде по път да няма кой да ми помогне.
rabotnika написа:ейййй Павчито не издържа а?:)
То на него това ще му е, ами моите магарета, като са на половината на неговите, как ще ги влачат незнам.

Последна промяна от zarka.zlobarka на Сря 24 юли 2013 22:32, променено общо 1 път.
- AE86
- Автомобил: Jetta mkII
- Двигател: PN 1989
Фатката е да има стойка,пък че се плашела от баира няма проблеми :) Предавка надолу и всичко е Олл райт.Ей луда голфаджийка ей.То не бяха Хайнекени,дънери и не миряса :)