Здравейте, колеги! 12 часа чета спам по един толкова познат въпрос- турбото на голф 4, и пак не дадох точен отговор на въпроса си. Затова искам да ви попитам, ако може някой да отговори накратко или ако може да посочи тема, в която има отговор на въпроса ми.
Турбото на голфа ми AHF забиваше- нищо ново, така е откакто съм го купил- едно ходене на море и после почти година нямам проблеми. Мислех си че и този път така ще се оправи, но уви. На отиване колата вървеше добре, карах сравнително бавно, заби един или 2 пъти до там, мисля. На връщане я настъпих малко повече, турбината заби няколко пъти, като след гасене и палене се оправяше, знаете как е. След едно спиране обаче, колата отказа да върви. Мисля, че турбината е постоянно в изключено положение. Интересното е, че когато карам, много ясдно я чувам, че се включва, но колата не върви въобще, все едно турбото не работи. Въпросът е: дали турбината се е скапала тотално, дали просто е забила и не се рестартира с гасене и палене, как мога да разбера това, ако въобще мога. Благодаря ви предварително!

Въпрос за голф 4, AHF
- Freakylol
- Автомобил:
- Двигател: asz++
Re: Въпрос за голф 4, AHF
А да го свалиш и да изчистиш геометрията?
-
- Автомобил:
- Двигател:
И според мен, без да съм компетентен, това е проблема- геометрията е прекалено зацапана и не може да се рестрартира с гасене и палене, както преди, това е и въпросът ми- дали това е най-вероятната причина?
- nasko1978
- Автомобил:
- Двигател:
Рестартирането не отстранява проблема!
Просто удължава малко времето до неговото счупване,ако не се вземат мерки.

Просто удължава малко времето до неговото счупване,ако не се вземат мерки.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Колеги, да задам въпроса си по друг начин: Как да разбера дали турбото ми е за смяна или за ремонт?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Ще помоля модератора да изтрие темата! :)
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
А причината да я изтрие,е... ????
Върни се в “Дизелови агрегати”