и аз реших да пусна тема за моя голф .Двигателя (за сега)е 1.6PN,с електронния карбуратор,който се предаде и вече е с piergurg 2Е2.Колата беше на вуйчо ми, но в последствие стана моя.Като цяло идеята ми е да го направя черен мат,нисък и с някакви 16-ски с полиран борд и да махна дръжките
 .Естествено и двигателя трябва да се смени.Ето какво се случи с колата в хронологичен ред:
.Естествено и двигателя трябва да се смени.Ето какво се случи с колата в хронологичен ред:   
 Това с снимки от далечната 2008 година,:
тук вече е с алуминиеви джанти

снимките до тук бяха докато колата беше във вуйчо ми, от тук надолу са след като стана моя

веднага след като колата пристигна в Асеновград се заех да махна тесните брони и да сложа широки

следваше разглобяване

имах под рака и един въздухузаборник Kamei, сложих и него, ето снимки в завършен вид

Мигачите много ми жълтееха и на другия ден ги затъмних.Също така махнах и лепенката Tuning.bg, защото вече е от друга секта

.А въздухозаборника замина за една 2-ка, на колега от Америка
.А въздухозаборника замина за една 2-ка, на колега от Америка

и една снимка с голфа на един приятел

Исках да си взема решета без емблема, ама 40лв ми се видяха много и реших сам да си е направя

ето я китосана и боядисана

тук вече е с една чистачка

купих си и кристални фарове, които в последствие продадох, защото не се вързваха много с визията която търсех

сложих и ксенон

и с вежда, да гледа лошо

тук вече горе долу предницата мяса на нещо

още в началото бях купил запълнен заден капак, но ме мързеше да го слагам, но и на него му дойде времето

и малко снимки на светло

малко снимки сред зеленина

имаше един проблем обаче, като тръгвах имах чувството, че таблото ще падне , свалих го и се оказаха счупени едни пластмаси, които държат един болтове, а те държат таблото отпред

Взех една паста и го пастирах.

някоя друга снимка по балканите

на връщане от драг-а в Сливен
искам да е горе-долу толкова нисък, ама без да има 5 човека в колата

тук имаше пак едно разглобяване..
 сложих плитко рекаро от голф 4, но нямам снимки.След това го изкорубих целия
 сложих плитко рекаро от голф 4, но нямам снимки.След това го изкорубих целия   и му сложих минерална вата под мокета.Вижда се и спортния волан
 и му сложих минерална вата под мокета.Вижда се и спортния волан   

малко снимки

сложих му и долна лайсна на решетката от джета и сложих кристалните фарове за последна снимка преди да ги продам

Реших, че е време да стане по-нисичък и си взех спортни пружини, мисля че бяха 60/60, но не съм сигурен

Дойде време да махна онзи ужасен накрайник и да сложа свястно гърне.Вместо средно сложих една тръба и сега звука е...

още снимчици

Нали идеята е да стане черен мат, та си купих 100мл шприц за да пробвам и пръснах предния капак с един електрически пистолет, защото нямам компресор.Получи се горе-долу добре, като изключим че 100мл бяха малко и като взе да свършва боята, пистолета взе за плюе и малко стана на капки по средата, иначе е екстра, като за без пари

За изчистената визия, която исках да постигне трябваше да махна лайсните и пластмасовите вежди на калниците, но като махнах веждата на преден ляв калник и останах очарован, че няма калник отдолу

Заден десен калник и той беше горе-долу така, но него реших да го оправя.Имаше малко кит и го изкъртих, че се беше надигнал

Забърках малко смола...
 запълних емблемата, махнах зареждачката и онова гадното изкъртено под десния стоп.
 запълних емблемата, махнах зареждачката и онова гадното изкъртено под десния стоп.

Следва китосване и боядисване

И се получи това

Търсих си фарове с кръстове, от ония немските,с оребрените стъкла,но не намерих и реших да сложа кръстове в моите фарове.Малко зор ги отворих, защото нямах пистолет за топъл въздух, но и в тенджера с вряла вода пак става

пръснах ги с трансперантен спрей

и още снимки

Това е за сега

, успех колега занапред и качвай още снимки при развитие...
 , успех колега занапред и качвай още снимки при развитие... 

Ама може и да е от годините де, моите започват с 3.
 Ама може и да е от годините де, моите започват с 3.