Скоро искам да я видя горе на паркинга сещаш се къде ;) Успех!п.п. знам, че работата не ти позволява, но може да направим някоя сбирка скоро време... Иии кажи и на брат ти, че и той се е изгубил нещо

Скоро искам да я видя горе на паркинга сещаш се къде ;) Успех!
Сбирка ще има само кажете кога правите пак за Узана мисля да съм там че на Калояново нямаше със какво да ида 
zarka.zlobarka написа:Тъкмо щях да ти честитя с малко закъснение и да ти пожелая безаварийно шофиране и ми излезе тази нелицеприятна снимка.![]()
Нищо и все пак искам да ти пожелая колата бързо да добие предишния си вид и да нямаш повече инциденти. Харесва ми това което правиш. Добре си се ориентирал и си отметнал най важните неща за по-добрата визия на един автомобил. Продължавай в същия дух. Успех.
П.С Виждам резервна гума и R-кова броня отпред, дай малко повече инфо.
Разгледай на колегите темите и ще разбереш за какво става въпрос.
icettoGTI написа:спрял сам се на тези са черна решетка мисля че ще стане добре
определено iliankocov написа:icettoGTI написа:спрял сам се на тези са черна решетка мисля че ще стане добре
Мен ми харесват, а и предполагам, че и на теб ще ти харесат как стоят. Само гледай да са БЕЗ Angel Eyes
изглежда че ще ги правя черни а за страничните лаисни мислех да ги свалям и тях но след няколко съвета реших да ги оставя а за по ниско окачване вече няма на къде то така не може да се кара специално тук във Врацаколега не мога да намеря графиката къде еkristian18t написа:Колега, може ли да споделиш графиката си от диното, да я погледна?
веднага щом я намеря ще я публикувам 

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 53 госта