луфт в скоростната кутия
луфт в скоростната кутия
Здравеите на всчки.Имам един проблем на който бих искал да разбера вашето компетентно мнение.Моят PASSAT 2 1.8 RP мотор 1990 г има луфт при движение в скоростите.Наи довре се усешта когато сьм без гас и подам гас.Сигурен сьм че не е от тампоните защото сьм ги сменил.Ако някой от вас се е справил с този проблем нека сподели решението му.
- ivkata
- Автомобил:
- Двигател:
Ммда колегата найстина не си познава колата щом не знае че е 3-ка
А сега по същество,не знам дали това ще ти помогне но аз също имам луфт в скоростната кутия(не е в каретата),лошото че "играе" фланчето дето излиза от скоростите и на него се връзва вътрешното каре.Виж дали проблема и при теб не идва от там
пък после да умуваме как коже да се реши. 

ivkata написа:Ммда колегата найстина не си познава колата щом не знае че е 3-каА сега по същество,не знам дали това ще ти помогне но аз също имам луфт в скоростната кутия(не е в каретата),лошото че "играе" фланчето дето излиза от скоростите и на него се връзва вътрешното каре.Виж дали проблема и при теб не идва от там
пък после да умуваме как коже да се реши.
И при мен е така. Съпроводено е и с прокапване на масло от фланчето. При подаване на газ се чува чукане. Посъветваха ме да си я карам така.