След това изрязох от оригиналните странични мигачи малка част от пластмасата, където се намиста крушката и я запоих за плафона (празните места, от където може да влиза вода са запълнени със силикон, но нямам снимка)...

Последва рязане на бронята спрямо плафона. Не се притеснявах, че ще прецакам нещо, защото плафона ще покрие примерно неравностите и няма да се вижда нищо от рязането (е стига само да не се прекалява и да се внимава достатъчно)...

Удължават се кабелите за мигачите, защото кабелите са по-къси и не стигат до там. Същата процедура се прави и от другата страна...
Ето крайният резултат:

Всеки може да си го направи както иска. Аз лично сложих мигача там, защото ми трябваха странични мигачи. Някой ако иска може да си сложи както по принцип са си американките само габарит. Въпрос на личен избор. Знам, че ще получа много критики за това което съм направил, защото на повечето няма да им хареса тъй като е плафон (и най-вече защото не е оригинално), но като цяло по визия се приближава бих казал доста до оригиналните сайд маркери. Но най-важното е да върши работа. Надявам се съм бил полезен на някого. Лично на мен ми хареса резултата. Поздрави!