Тази джанта е с приятно ЕТ и с този цвят ще тича много на колата според мен :) Тея джанти мисля(ако не се лъжа) ги продаваше един Владо ,който се занимава с препродажба(прави ги и ги продава) на джанти. Време е да се научат тунингарите у тоя форум ,че с пръдня боя не става... трябва си лев Jetta MK2 Coupe GTI 8V... --> 139 KR 16V
- Gigabyte
- Автомобил: neko drugo
- Двигател: vaprosche
Re: Една Jetta Coupe....
Pavko колата радва МНОГО... от преди са ми слабост бабите джети и може би за това
Тази джанта е с приятно ЕТ и с този цвят ще тича много на колата според мен :) Тея джанти мисля(ако не се лъжа) ги продаваше един Владо ,който се занимава с препродажба(прави ги и ги продава) на джанти. Време е да се научат тунингарите у тоя форум ,че с пръдня боя не става... трябва си лев 
Тази джанта е с приятно ЕТ и с този цвят ще тича много на колата според мен :) Тея джанти мисля(ако не се лъжа) ги продаваше един Владо ,който се занимава с препродажба(прави ги и ги продава) на джанти. Време е да се научат тунингарите у тоя форум ,че с пръдня боя не става... трябва си лев - Weezy
- Автомобил: VW Golf mk2 1987
- Двигател: JP
- Контакти:
Боядисването със спрей, не мисля че е правене на джанти!
Успех, колата много ми харесва!
- yarek
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AJM 2000
Евала за труда Павка! Джанти са огън !
Криеш се и не щеш да дойдеш до Габрово да щракнем някоя снимчица? Ама на Узана няма бягане вече :)
Криеш се и не щеш да дойдеш до Габрово да щракнем някоя снимчица? Ама на Узана няма бягане вече :)
- Gigabyte
- Автомобил: neko drugo
- Двигател: vaprosche
Weezy написа:Боядисването със спрей, не мисля че е правене на джанти!![]()
Тунинг майсторе ,твойто може и да е спрей тунинг... тея джанти бяха полирани и боядисани и тогава се продаваха... много добре си ги спомням.. като не знаеш недей се изказва неподготвен... на всяка манджа си мерудия..

- AE86
- Автомобил: Jetta mkII
- Двигател: PN 1989
Да оакаме темата и на това другарче и после да се гледаме на криво по поляните.Джантите са вече на колата и изглежда адски добре,но не съм аз човека който ще сложи снимките
Амбицираш ме знаеш ли колко ? :)
Амбицираш ме знаеш ли колко ? :)- skary9
- Автомобил: Vw MK3
- Двигател:
Едно голямо БРАВО за джантите ! 

- pavkomk2
- Автомобил: Jetta mk2
- Двигател: 112 PB -- 139 KR
Привет ! Първо искам да благодаря на всички колеги за хубавите думи.. страшно много се радвам, че колата ви харесва :) Ще ме извините ама винаги малко закъснявам със снимките това защото несам по цял ден с колата
Ето малко снимчици от миналата седмица не са кой знае какво, но да се добие някаква представа. :)

За сега съм замислил да махна GTI пакета защото ми стои вече нещо грубо и да си върна само веждите по калниците с които бях преди.. също така мисля и джантите да са в сив цвят.. с този който са в момента ми се губят изглеждат ми като 13ки
и ощее малко надолу да слезе. Това е за момента :)
ии забравих какво ще кажете и за едни фланци отзад 15мм отпред 10мм
Ето малко снимчици от миналата седмица не са кой знае какво, но да се добие някаква представа. :)

За сега съм замислил да махна GTI пакета защото ми стои вече нещо грубо и да си върна само веждите по калниците с които бях преди.. също така мисля и джантите да са в сив цвят.. с този който са в момента ми се губят изглеждат ми като 13ки
ии забравих какво ще кажете и за едни фланци отзад 15мм отпред 10мм
Последна промяна от pavkomk2 на Чет 08 авг 2013 20:06, променено общо 13 пъти.
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Колега, бях много скептично настроен относно как ще стои този пакет на кола с тясна броня. Е, тоя път не познах - застанал е доста добре. Навява ми едни спомени като ти гледам колата...
- pavkomk2
stefan4o написа:Колега, бях много скептично настроен относно как ще стои този пакет на кола с тясна броня. Е, тоя път не познах - застанал е доста добре. Навява ми едни спомени като ти гледам колата...
и аз бях доста скептично настроен, но се получи добре въпреки, че дори несъм слагал и лайстните по вратите затова докъто несъм ги сложил мисля да си върна старите вежди и да направя разликите :)
- iliankocov
- Автомобил: Golf 2 Edition One
- Двигател: PF 1990 NZ 1991 KR 1991 BMP 2007
Според мен е добре да ги оставиш така! Сложи само едни фланци и мисля, че нещата ще се получат. Поздрави!
- Wrofeel_VR6
- Автомобил: Passat 3B2 1.8T 20V
- Двигател: AEB
Пффф, така е перфектна, както каза колегата само фланци.
Последната снимка е брутална
!
Последната снимка е брутална
- martineli
- Автомобил:
- Двигател:
само внимавай с фланците да не ти стържат гумите в калниците. Просто от опит-аз съм с 7j et28 с 15мм фланци отзад с подвити калници 40мм окачване и като кача един човек(респективно 2 моммичета
) на задната седалка и по легнали полицаи или разни неравности ги чувам как леко закачат
- projektzwo
- Автомобил:
- Двигател:
martineli написа:само внимавай с фланците да не ти стържат гумите в калниците. Просто от опит-аз съм с 7j et28 с 15мм фланци отзад с подвити калници 40мм окачване и като кача един човек(респективно 2 моммичета) на задната седалка и по легнали полицаи или разни неравности ги чувам как леко закачат
ами то за целта се правят леки замервания, а ти най-вероятно "на око" си го правил твоя фланец...
по темата - още малко ако се свали + подходящите фланци и ще стане брутална ;)
Колата е страшна красавица. Освен другите неща, които вече изброиха, бих пробвал и оригинални оранжеви мигачи и стопове. Чакаме нови снимки...
- pavkomk2
Колеги днес реших да пробвам да сложа старите вежди за проба и смъкнах колата още малко надолу.. според мен и в двата варианта си пасват добре мисля дори сега да си остана така пък като ми скимне пак да сложа пакета.. ето снимки дайте едно мнение. :)