Решил съм да купувам Пасат Б5 1.9 тди 110к.с. този ми хвана окото какво ви е мнението?
http://www.cars.bg/c298505
Купувам Пасат Б5
- instantaccess
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Купувам Пасат Б5
Специално този е 1997-ма от първите пасати. А толкова пари за 1997-ма година кола е малко прекалено според мен. За 5хил. ще си вземеш 99-та или 2000та.
- Mr. S. King
- Автомобил: Passat
- Двигател: TDI 1995-1999
Километрите са превъртяни. Иначе дали е 16 или 13 годишна една кола не е най-важно. Отиваш с разбирач и я пробвате, после една диагностика и ако ти хареса я грабваш. За покупка на кола на повече от 7-8 години ти трябва и малко късмет.
-
- VW експерт
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: AQY 2001
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11374090052909686&f1=details&slink=3n3vyu
Тоя е добър,лично ходих да го гледам.
Базис изпълнение,но има ESP.Климатика му е чук.
Тоя е добър,лично ходих да го гледам.
Базис изпълнение,но има ESP.Климатика му е чук.
- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
И защо не го купи, щом е добтр? :)
-
- VW експерт
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: AQY 2001
Защото е дизел.Ходих да го гледам от любопитство.
Що,Пасат ли си търсиш?
Що,Пасат ли си търсиш?
- AmW
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
terek написа:Решил съм да купувам Пасат Б5 1.9 тди 110к.с. този ми хвана окото какво ви е мнението?
http://www.cars.bg/c298505
Ако го видиш преди боядисването на волана, прането, полиране на фарове и подобните козметични мурафети, хич няма да ти хване окото

-
- Автомобил:
- Двигател:
Ами капака на двигателя защо ми се струва някак различен на моя надписа е отгоре.А е 12.97г. 110 коня същия като този.
Замисли се подръжката дали ти е по джоба.
ЛИЧНО МНЕНИЕ: Този автомобил (с това окачване кокалесто) не е за варненските улици.
Защо не погледеш Октавиите, не са лоши. Все пак са индентични с Голф 4, освен фасона и таблото.
ЛИЧНО МНЕНИЕ: Този автомобил (с това окачване кокалесто) не е за варненските улици.
Защо не погледеш Октавиите, не са лоши. Все пак са индентични с Голф 4, освен фасона и таблото.
- piratcho
- Автомобил: Passat B5 Passat B4 Golf Mk3
- Двигател: 99AFN 95AFN 94ABS
- Контакти:
velinsl написа:Замисли се подръжката дали ти е по джоба.
И аз заради такива коментари се чудех дали да си купя пасат б5. Накрая се реших и го взех. Тези дето разправят за "кокалесто окачване" са разни палачори а не шофьори. А към колегата, който иска да си вземе пасата да не бърза да взема първия пасат аз гледах доста време и си заслужаваше. Доволен съм от покупката, а тъкмо вече бях започнал да се отказвам
- samo_pechka
- Автомобил: YAMAHA Drag star 1100+XJ 900 58L
- Двигател: V-twin 2002 + R4 1989
Към авторът на темата : посочената кола от теб не ми "хвана" окото . Отделно и светлите салони са адски чувствителни към лекета . Този е и с вътрешен МАП сензор и с малкия/слабия актуатор на турбото . Може да чуеш коментар, че не е голям проблем това , но аз ти казвам , че си е проблем и то не съвсем безобиден предвид и годините и километрите , а ..пардон ...тя била на 170 к.км , ма коя година е била
?!
За окачването : имам две коли със същото окачване . Благодарение на него возията е чудесна . Доста драми се правят с него , но определено не е чак толкова кекаво, щом според поддръжката и на двете ми коли си е още оригиналното ( не е сменяно) . Пък и на лунните ни шосета и от БТР да е окачването , рано или късно и то ще сдаде багажа . Няма нищо вечно на този свят

За окачването : имам две коли със същото окачване . Благодарение на него возията е чудесна . Доста драми се правят с него , но определено не е чак толкова кекаво, щом според поддръжката и на двете ми коли си е още оригиналното ( не е сменяно) . Пък и на лунните ни шосета и от БТР да е окачването , рано или късно и то ще сдаде багажа . Няма нищо вечно на този свят
velinsl написа:Замисли се подръжката дали ти е по джоба.
Поддръжката знам че няма да е евтина,но няма и да е доста по скъпа от друг дизел,а за окачването знам че е проблемно,но няма всеки ден да го сменям ако ми направи проблем мисля че веднаж ще го сменя и ще забравя,но все пак казват че е доста комфортно с него на дълги разстояния което аз искам(с моя голф 3 е голяма мъка). За сега търсенето е в застой понеже не можах да продам моята кола(на уш сериозен купувач),но все пак ако разберете за някой от форума да продава добър пасат или ауди а4 1.9тди 110 к.с. ще съм благодарен да драсни те едно съобщение.
Благодаря на всички!
- H2O
- Автомобил:
- Двигател:
velinsl е прав.Октавия е много по добър избор за покупка на старо!Пасат-а,ако е от магазина,тук спор няма!Пет,шест пъти мери,един път режи;)
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”