Въпрос за безжична мишка
- fox_vt
- Автомобил: Seat Toledo
- Двигател: AHU 97
Въпрос за безжична мишка
Пичове някой знае ли каква безжична мишка е по добре да се купи такава на 2,4Ghz или на 5,8Ghz?И по специално не искам мешане на честоти със Wi-Fi рутера.Гледам че най стария стандарт ви фи е на 5Ghz другите са само на 2,4.Тия сегашните рутери предполагам са на последните стандарти все пак скороста им е по голяма от 2Mbps.
- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
Re: Въпрос за безжична мишка
И сега има рутери с двете честоти 2,4 и 5 ГХц, няма шанс мишката да се влияе или да им повлияе на рутерите с обхват от метър и половина - два.
Ако е за лаптоп аз предпочитам мишка със син зъб, няма заети юсб, няма уевини за мислене къде да се държат и те така
Ако е за лаптоп аз предпочитам мишка със син зъб, няма заети юсб, няма уевини за мислене къде да се държат и те така
-
- Автомобил:
- Двигател:
За един лаптоп Тошиба бяхме взели блутут мишка, обаче му спираше безжичния интернет.
Как и защо не знам, но беше така.
Иначе аз имам 3 безжични мишока, двата са Logitech, третият е Hama, няма дертове никакви.
На 2,4 са и трите.
Как и защо не знам, но беше така.
Иначе аз имам 3 безжични мишока, двата са Logitech, третият е Hama, няма дертове никакви.
На 2,4 са и трите.
- fox_vt
Питането ми е такова понеже видях две мишки безжични едната е на 2,4 а другата на 5,8Ghz.За едната дават 9 месеца живот на батерията а на другата 18
.В момента съм с мишка на 4tech но въпреки че е на по малко от метър от приемника сигнала е често под минимума.Запоих едно кабелче на антената на мишката и се подобри работата но отвреме на време пак се срива.И та мисля да я сменям ама щом няма проблеми със честотата,че като свикне човек със безжична и с обикновенна е кофти.

-
- Автомобил: Polo 6N1
- Двигател: 1.6L 55kW AEE
- Контакти:
Малка е вероятността рутера ти да е на 5GHz, така че вземай 5.8GHz мишка :) Въпреки, че моят съвет е за bluetooth мишка, ако е за лаптоп. Да не говорим, че не би трябвало да се влияят рутерите от мишките.
- fox_vt
За стационарен комп е а опасенията са да не се влияе мишката от рутера а не рутера от нея.Оня ден включих устройство за хващане на Wi Fi сигнал от далеко в юсб порта и мишката умря.Честотата е по b и g стандарта и двата на 2,4 Ghz на устройството.После заработи дали по честота дали по юсб порта но проблема е факт макар и за кратко.
пп мишката на 5,8Ghz е по евтината от двете и издържа двойно повече време със батерията по описанието което са дали.
ппп марката на мишките е Rappo и моделите които гледах са 3100P и 6610 ето и ревюто им Мишки
Някой ползва ли такива?
пп мишката на 5,8Ghz е по евтината от двете и издържа двойно повече време със батерията по описанието което са дали.
ппп марката на мишките е Rappo и моделите които гледах са 3100P и 6610 ето и ревюто им Мишки
Някой ползва ли такива?
- Sunny
- Дезертьор
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз ползвам Rapoo и по-конкретно този модел http://rapoo.com/showdetails.aspx?P_No=9060
За момента съм изключително доволен и от клавиатурата и от мишката, а що се отнася до качеството на изработка ... е няма друго такова удоволствие за тази цена.
За момента съм изключително доволен и от клавиатурата и от мишката, а що се отнася до качеството на изработка ... е няма друго такова удоволствие за тази цена.
- mmkosev
- Автомобил:
- Двигател:
Моя съвет е да видите и А4тех със в-трак технологията.Хващат на всичко дори и на стъкло и са икономични от към батерий.
- fox_vt
Тая дето я имам е такава лови на всякакви повърхности ама това си работи проблема е явно в друго.Sunny комплекта изглежда добре но само мишката продава ли се отделно.Клавиатурата е готина ама аз често си цъкам игрички нз дали ще е удобна.
- Sunny
- Дезертьор
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Има комплекти, има и мишки и клавиатури по отделно. Линка, който съм дал е към официалния им сайт - разгледай какво предлагат!
Вносител за България са Вали компютърс.
Ето още едно ревю http://hicomm.bg/revu-na-produkti/za-produktite-na-rapoo-i-prijatnite-iznenadi.html
Ето още едно ревю http://hicomm.bg/revu-na-produkti/za-produktite-na-rapoo-i-prijatnite-iznenadi.html
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
Sunny написа:Има комплекти, има и мишки и клавиатури по отделно. Линка, който съм дал е към официалния им сайт - разгледай какво предлагат!
На Вали са им много готини нещата.Тази клавиатурка я ползвам вече година в офиса без ядове

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”