Тъйййй,да ви кажа аз сега какви глупости свърших...Май съм налял масло за дизел на бензин

Значи понеже нямах пари тогава за смяна на гумички,когато взех колата,един комшия ми даде Valvoline 10w40 Dura blend,ама четири литра.Днес погледнах маслото и трябваше вече да доливам.Викам си отивам да си купя 1 литър от същото и готово.Да ама не!Гледам същото масло в същата бутилка ама 1 литър ,всичко си пише както моето,само че отдолу пише чв е за дизел.Питам човека има ли такова масло само че за бензин.Нямало има само че max life или нещо подобно и е в червена бутилка и пише че е за над 100 000 км.И викам свга кво,сложил съм масло за дизел.Според него не били фатално.Мислих,мислих и си взех 1 литър.Отивам си у нас и гледам маслото същото ама отдолу не пише че е за дизел.Побеснях!Вече съм и собственик на литър масло за дизел...Та въпроса ми е какво масло съм сложил

Нещо менте ли е това което съм сложил,че не пише нито дали е за бензин нито за дизел, или има и същото Dura blend 10w40 само че и за дизел.И ако сипя 200 гр.масло за дизел в двигателя дали ще има проблеми.А и още един,ако съм сложил масло за дизел в бензинов двигател много ли е лошо.Чакам за отговори нервно пред компа че съм шашнат много в момента.Благодаря....и не се смейте ,много