Как да опазим халогените ?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- evgenyh
- Автомобил: Seat Toledo
- Двигател: BSE 2005
Как да опазим халогените ?
След обстойно ровене по форума установих, че все пак има начини да се спасят тъй-обичаните от гадните наркоманчета халогени без които голфовете ни са като без зъби(гадно). Предлагам тук всеки който желае да сподели опита си в опазването им. аз лично мисля да сложа нитове на мойте, та поне да остане нещо ако/като/ги гепят мръсниците. Но и идеята за мрежа е интересна, само дето ако сложиш такаква и закъсаш някъде как ще си завиеш теглича?Очаквам нови мнения по темата 

- Jujeto
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Най-добрия и изпитан начин е следния:
Разпробиваш главичките на болтчетата отвътре да станат коносовидни и с никаква отверка да не могат да се развиват.
Пробвано е на доста 3-ки и ди ден днешен са с халогени.
Сега ще питате сигурно ако ви изгори крушката как да я смените еми малко е трудничко, но става.Бъркаш от към двигателя и става.
Айде успех и дано наркоманчетата да останат гладни.
Разпробиваш главичките на болтчетата отвътре да станат коносовидни и с никаква отверка да не могат да се развиват.
Пробвано е на доста 3-ки и ди ден днешен са с халогени.
Сега ще питате сигурно ако ви изгори крушката как да я смените еми малко е трудничко, но става.Бъркаш от към двигателя и става.
Айде успех и дано наркоманчетата да останат гладни.

- Mega75
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re ...
Колеги да ви споделя. Аз като си купих колата, смених крушките и занитих халогените с нитачката. Има такива по-дълги нитове. Вече 2 години карам така. Ако изгори крушка за 20 мин. се разпробиват с бормашина и се сменя. Така, че успех на всички. 

- Golf_GL
- Автомобил: Passat B5 Variant
- Двигател: ADR 2000
- Контакти:
Jovany написа:Кратко и ясноявно трябва да мисля нещо
Но кой би купил след това тея маркирани халогени аз лично никога няма да си купя и след това да си сложа такива гадости пък колкото и да са евтини. Просто се чудя
Ми то проблема не е в това дали някой ще ги купи после, а в това че застрахователя не ги плаща (освен ако не са счупени), помисли малко иначе всеки може да си ги свали и да ходи да се жалва!
- ЧАНДЛЪР БИНК
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Моето решение е съвкупност от няколко чужди. Използвал съм тунинг мрежа + нитове, Господ да ми е напомощ!
http://84.21.222.225/halogeni/

http://84.21.222.225/halogeni/