Масла YACCO....?
- forski
- Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
- Двигател:
- Контакти:
Re: Масла YACCO....?
Спирачна течност, антифриз и масло за скоростите на YACCO наляти преди година и половина, проблеми никакви 

-
- Автомобил:
- Двигател:
samo_pechka написа:И това ако е вярно, че "пробутват" масла с ..."почти" изтичащ срок на годност , не говори добре за фирматаБях се насочил към техен продукт-масло за мотоциклета си, но май ще пропусна този производител ! Реномето им в Германия е мн.добро, но явно там селските номерца не се толерират и допускат . За пореден път се убеждавам , че малко са коректните търговци в Бг
Напълно е вярно, аз съм потърпевш. Много внимавайте с продуктите на тази фирма, по-точно с българските им представители. Не вярвам да е толкова фатално, че даден продукт е с изтичаш гаранционен срок, но е дразнещо отношението към клиентите. Магат да предупредят и евентуално да дадат някаква отстъпка.
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Pinto_mm написа:samo_pechka написа:И това ако е вярно, че "пробутват" масла с ..."почти" изтичащ срок на годност , не говори добре за фирматаБях се насочил към техен продукт-масло за мотоциклета си, но май ще пропусна този производител ! Реномето им в Германия е мн.добро, но явно там селските номерца не се толерират и допускат . За пореден път се убеждавам , че малко са коректните търговци в Бг
Напълно е вярно, аз съм потърпевш. Много внимавайте с продуктите на тази фирма, по-точно с българските им представители. Не вярвам да е толкова фатално, че даден продукт е с изтичаш гаранционен срок, но е дразнещо отношението към клиентите. Магат да предупредят и евентуално да дадат някаква отстъпка.
Здравейте,
ще Ви помоля за подобни въпроси да се обръщате лично към нас или към търговеца, от който сте закупили продукта. Мисля, че подобни мнения имат смисъл само ако са казани в момента на покупката или при смяната на масло. Продуктите пристигат при нас няколко месеца след производството и се продават до тяхното изчерпване. След вносителите има дистрибутори, търговци, сервизи. Няма как да следим всички тях дали продават масло с изтекъл срок на годност.
Срокът на годност е 5 години, а стока се зарежда по няколко пъти в годината. Даден продукт трябва да е изключително непопулярен и нетърсен за да се задържи такова време при нас. Друг е въпроса какво се случва в дистрибуторската мрежа.
И пак казвам, когато забележите проблем с опаковката или срока на годност - обърнете се веднага към нас или към търговеца за да се изясни проблема на място. А не след няколко месеца.
поздрави,
Антон Тодоров
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”