сервиз в нови искър (гниляне) НЕ ХОДЕТЕ

Оплачете се от неграмотни майстори или похвалете някой, който си разбира от работата ... Споделете от къде купувате части за вашят VW
Потребителски аватар
elian_87
Автомобил: subaru impreza
Двигател: 2.2

сервиз в нови искър (гниляне) НЕ ХОДЕТЕ

Мнениеот elian_87 » Пон 05 авг 2013 21:54

колеги познавах майстора във Нови Искър квартал Гниляне сервиза е във началото от дясната страна се пада "майстора" се казва Страхил винаги ходих при него но от последния път няма да стъпя там за смяна на сегменти ,семеринги и напасване на клапаните+шлайф на главатами направо ме съсече с теслата 800лв колата я взех късно вечерта и не обърнах внимание но на седващия ден колата не работш равномерно и имаше теч на масло и се почна обикаляне по сервизте и даване на още пари защото той не с вдига телфона не ми се пише повече да обяснвам на кратко НЕ ХОДЕТЕ ТАМ!

Потребителски аватар
nurv
Автомобил: Audi A6
Двигател: ALF

Re: сервиз в нови искър (гниляне) НЕ ХОДЕТЕ

Мнениеот nurv » Сря 07 авг 2013 15:42

Как успя в едно изречение да го събереш.

Потребителски аватар
toshara
Автомобил: MK2 Golf
Двигател: GTI PB 1990

Мнениеот toshara » Сря 07 авг 2013 22:58

nurv написа:Как успя в едно изречение да го събереш.

Абе така е,ама дай и ти 800лв за нищо и не се знае дали ще успееш да припариш до компютъра...При положение,че някой хора работят по 3 месеца за тези пари :neutral

Потребителски аватар
nurv
Автомобил: Audi A6
Двигател: ALF

Мнениеот nurv » Пет 09 авг 2013 15:32

Е нали има сервиз човека, като не си вдига телефона да се ходи на място. Аз ако дам 800 лева и ми върнат колата по-счупена от колкото съм я закарал няма да тръгна да давам още на други сервизи.

Потребителски аватар
elian_87
Автомобил: subaru impreza
Двигател: 2.2

Мнениеот elian_87 » Пон 12 авг 2013 11:23

nurv написа:Е нали има сервиз човека, като не си вдига телефона да се ходи на място. Аз ако дам 800 лева и ми върнат колата по-счупена от колкото съм я закарал няма да тръгна да давам още на други сервизи.

Нови Искър е 35км.в едната посока ,да отида и да ми строшат колата още повече няма как да стане вече ,доверие няма,а за поста ми в началото как съм успял да го напиша всичко в едно изречение...хъм остави си колат и ти там и след това седни да пишеш да видим дали няма и да ти напишеш вичко в едно изречение!
колата ми в момента е във сервиз зар ауто в дружба едно за да ми я доуправят .

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”