stefan4o написа:... Моля, споделяйте и вие как засичате, за да зная кого да вземам на сериозно и кого - не.
И аз засичам така, но и на мен нещо не ми хареса разхода. Вече от ЕКО не зареждам и нещата станаха по-добре
stefan4o написа:... Моля, споделяйте и вие как засичате, за да зная кого да вземам на сериозно и кого - не.
,нема такъв разход! Хасково-Монтана междуселското съм карал 90-100км/ч,магистралата 100-120км/ч през целия път с климатик. Заредени 31л газ изминати 360км разход 8.61л/100км(празно-празно)средната по борд е 84км/ч
.Излиза,че климатика ми е вдигнал 0.7л/100км,температурата по пътя беше 33-35 градуса,климатроника беше на 21гр.sonik_blast написа:Мале колеги ако Ви напиша моя разход няма да Ви се вярва 1.8 90 кончета голф 3 ка 1994 година без да имам и идея какъв е изпарителя градско 8/100 извън градско 5/100.

Ми ти си го написал бре, колега... Дразниш, а?
Само да не се окаже, че тоя разход е на цилиндър.... 

IvanMan написа:Вече не знам колко хиляди пъти е писано, че газ се засича празно-празно, а не пълно-пълно.
Pet_rov написа:Съвсем ти е нормален разходът. Карал си със 140, какъв разход очакваш?
Върни се в “Автогазови уредби”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 19 госта