Едно време ги имаше на килограм, сега не мога да открия 10см ...
Търся П образен профил, горната част на П-то да е 50мм до 60мм, страничната част да е 40-50мм. Дебелината да е поне 3мм. Обърнах де що склад има из Дружба, ходих по места на които ме пратиха. Но явно сега е модерно да има тънки профили за дограми, а те не ми вършат работа. Може и меден. Обаче не мога да намеря. Трябват ми само 10тина сантиметра.
По интернет намерих разни. Ама ги продават на парче от по 4-5-6 метра. Едно, че тежат, другото е, че транспорта става безумен като цена. Някой има ли идея къде да открия такива профили?
Искам да закрепя една 30W LED лампа от долу и от страни да монтирам радиаторите. Съответно може и да е квадратен тоя профил. Ама и такъв не намирам...
Алуминиев П образен профил за охладител - от къде?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- bobocamaro
- R.I.P
- Автомобил: Golf 3 GTI
- Двигател: 2E
Re: Алуминиев П образен профил за охладител - от къде?
Купи си усилвател "Студио 2х40 вата" на старо, в него има 4 такива парчета каквито търсиш.
това представляват

това представляват

-
- Автомобил: Golf Mk4
- Двигател: AGU
Искам да създам нещо, а не да унищожа нещо най-вероятно работещо :) . Но благодаря за идеята - накрая може и до там да се стигне. Сега се сетих, че имах акаунти по разни аудио форуми преди време. Да взема освен и там да пиша ...
- boyan.chav
- Автомобил: VW Golf IV 1998
- Двигател: 1.4 16v 75hp AHW
- Контакти:
Мога да ти направя такъв профил от 3мм алуминий и да ти го пратя по ЕКОНТ, а дължината на профила колко трябва да бъде?
- Прикачени файлове
-
- Без име.png (6.43 KиБ) Видяна 2554 пъти
-
10см ще е достатъчно. Някаква ориентировъчна цена можеш ли да ми кажеш?
- ivchoto
- Автомобил: SUBARU OUTBACK
- Двигател: 2000
Колега иди до някое цех за дограма и поискай някакъв профил от изреските.Предполагам ще ти го дадат без пари.Много си ми далече иначе имам профили колкото искаш. 

-
Ходих до няколко (3), но всичко е тънко.
- milmar
- Автомобил: Passat B4 and B6 Variant
- Двигател: 1Z and CBDC
Ако не си намерил друг вариант, отиди в някой склад за цветни метали и сигурно ще намериш нещо подходящо. Поне за моя град зная такова място, играе роля и на пункт за изкупуване, така че се намират и профили, правени специално за радиатори, макар и събрани за претопяване
.

-
Ходих в един доста голям. От там ме препратиха във втори който се оказа за дограми и кутии. От там в трети дето се оказа по-зле и така. Предполагах, че ще намеря лестно, но нямаше.
Виж, по пункт за вторичи не съм ходил. Освен да разгледам къде на около има такива.
Виж, по пункт за вторичи не съм ходил. Освен да разгледам къде на около има такива.
-
Май намерих нещо - http://www.etem.bg/bg/product/109/%D0%A1%D0%A2%D0%90%D0%9D%D0%94%D0%90%D0%A0%D0%A2%D0%9D%D0%98%20%D0%9F%D0%A0%D0%9E%D0%A4%D0%98%D0%9B%D0%98. Сега остава да продават и на по-дребни количества :) .
Проверих, не стават. Първо, че продават цели профили от по 6м и второ, че ги нямат на склад тия дето ми трябват. Ако искам да ми направят такива - могат, но минималната поръчка е 300кг :) .
Проверих, не стават. Първо, че продават цели профили от по 6м и второ, че ги нямат на склад тия дето ми трябват. Ако искам да ми направят такива - могат, но минималната поръчка е 300кг :) .
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
Трябва да се поразровя - ще излезе някой радиатор. Миналата година върнах доста профили и радиатори на скраб. /говоря за профили точно за радиатори, даже имаше и ляти радиатори/
-
Разбрахме се с колегата по-горе дето нарисува картинката и ще ми направи профила дето търся. Тъй че мисля, че проблема е решен за сега :) .
Ако работата стане ще трябват още няколко, ама ще го мисля нататък.
Ако работата стане ще трябват още няколко, ама ще го мисля нататък.
boyan.chav написа:Мога да ти направя такъв профил от 3мм алуминий и да ти го пратя по ЕКОНТ....
boyan.chav, изпратих ти ЛС с въпрос за П-образен алуминиев профил - моля, да ми отговориш!
Благодаря!
Иво
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
noiseless написа:boyan.chav, изпратих ти ЛС с въпрос за П-образен алуминиев профил - моля, да ми отговориш!
Благодаря!
Иво
Сети се - в понеделник върнах 8 радиатора без крепежни отвори ,но с челосано и полирано място за транзистора.
П.П. Като ти гледам размерите моито бяха ОК. От блок БМП на речен радар Р722 бяха / някой може да не знае, че у нас са се произвеждали РЛС /
Последна промяна от kris11 на Съб 10 авг 2013 21:33, променено общо 1 път.
kris11 написа:Сети се - в понеделник върнах 8 радиатора без крепежни отвори ,но с челосано и полирано място за транзистора.
За съжаление ми трябват точна форма и размери, че иначе няма да се съберат.
Ще чакам колегата boyan.chav да се върне от отпуска и дано да помогне!
Върни се в “ОФФ-Топик - други”