Аз не помня кога последно съм давал под 12-15лв за такси...
Тука за 5лв стана страшна дискусия... най добре се съберете и го утрепайте с камъни тоя мръсник бакшиша
Елфи такси Шумен - измамници
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- MITKO_DVD
- Автомобил: Passat B4
- Двигател: 2E 1994
- Контакти:
Re: Елфи такси Шумен - измамници
За София това е направо евтино,ми аз от време на време-Младост-Люлин по Околовръстното 20лв.

- petko5
- Автомобил: VW Golf 3
- Двигател: ААМ
MITKO_DVD написа:За София това е направо евтино,ми аз от време на време-Младост-Люлин по Околовръстното 20лв.![]()
![]()
Пасата да не те предава от време навреме...?

По темата...:
http://www.elfitaxi.com
Таза фирма...вярно са смешници....!
При положение че имат ясни тарифи и в интернет...няма логика да начисляват такса повикване....!
И КЗП няма да помогне....и ДАЙ.... и пр.....
Според мен играчи на дребно...м/у "Овен и Овца".....сещате се!
По-голям шум в нета и медийното простраство......и "Ромео и Жулиета" можеби ще си търсят нова работа...стига да не са в системата на "ШУРОБАДЖАНАЩИНАТА" ..!
Успех от мен...

п.с.
IRRITATING написа:За каква измама става дума като шофера ви е казал че ще ви струва 5лв повече
1.Шофьора, а не Шофера..!
2.Виж тарифите и тогава пиши глупости...!
3.Тази фирма е за тотална проверка....!
- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
AmW написа:Аз не помня кога последно съм давал под 12-15лв за такси...
Тука за 5лв стана страшна дискусия... най добре се съберете и го утрепайте с камъни тоя мръсник бакшиша
Сам трябва да се сетиш, че само времето, трафика и престоя ми струват повече от 5 лв!
Естествено, че не е въпроса за тях, въпроса е принципен, защото тия идиоти си губят сигурни клиенти (камара пилоти отказах от тях).
Баща ми има сервиз за касови апарати и ми е пределно ясно какво могат и какво не могат да правят!
Целта ми в момента, с тази тема, е тия 5 лв да им излязат през г*за. Двама да откажа от тях вече ще са им вътрешно.
А иначе да - и аз живея в София, и аз давам по 10-15 лв за такси. Големата работа ли съм, та почнахте да си мерите пишките?
- AmW
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ivailo написа:AmW написа:Аз не помня кога последно съм давал под 12-15лв за такси...
Сам трябва да се сетиш, че само времето, трафика и престоя ми струват повече от 5 лв!
Естествено, че не е въпроса за тях, въпроса е принципен, защото тия идиоти си губят сигурни клиенти (камара пилоти отказах от тях).
Баща ми има сервиз за касови апарати и ми е пределно ясно какво могат и какво не могат да правят!
Целта ми в момента, с тази тема, е тия 5 лв да им излязат през г*за. Двама да откажа от тях вече ще са им вътрешно.
А иначе да - и аз живея в София, и аз давам по 10-15 лв за такси. Големата работа ли съм, та почнахте да си мерите пишките?
Никой нищо не си мери...
Става въпрос за 5лв... за които сте предупредени ! Що не отказахте таксито ? Не ти изнася, не плащаш. Лесно и просто, не се ядосваш, натоварваш и занимаваш с излишни глупости... и себе си и останалите четящи. Ако всички планеристи като теб му откажат по същия начин няма да иска 5лв другия път.
Това е начина да промениш тази практика или пък тази с катаджиите... или която и да е друга!
- simeon40
- Автомобил:
- Двигател:
Asen_D написа:Човек,
приеми, че са ви преебали и това е...
Бахти драмата
Ами като ти откраднат пасата приеми, че са те преебали и това е. Ще е бахти драмата иначе да се оплакваш по форумите и в полицията.
Задължително пусни жалба в КЗП и обясни подробно какво се е случило, другите които са били с теб са свидетели и могат да потвърдят. Обясни и че не са ти издали касов бон. Големи глупости се пишат тук. Търси си правата въпроса не е за 5лв, а е принципен. Ако му откажете всички парапланеристи е едно, ако КЗП му треснат една глоба за нарушението което е извършил е друго.
simeon40 написа:Asen_D написа:Човек,
приеми, че са ви преебали и това е...
Бахти драмата
Ами като ти откраднат пасата приеми, че са те преебали и това е. Ще е бахти драмата иначе да се оплакваш по форумите и в полицията.
Не ми изкривявай думите, много добре става ясно какво имам предвид...
Ivailo написа:Качваме се в таксито, шофьора ни казва, че цената била 5 лв за повикване....
Стигнахме крайната точка....
Какво повече..бакшиша им е казал, че ще е петарка..те замълчали като бити пед*/**-си, после мрън във форума..ай стига
- icoico
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ivailo написа:...
Целта ми в момента, с тази тема, е тия 5 лв да им излязат през г*за. Двама да откажа от тях вече ще са им вътрешно...
Баси кви сте лешояди фъркатите...докарахте данъчна проверка на цял Сопот миналия месец, сега ще разсипете и Шумен

- Gigabyte
- Автомобил: neko drugo
- Двигател: vaprosche
Забелязвам един феномен и то не при 1 или 2 човека.... Живеят в "китната" София и там нямат проблем да дават по 10-20-30лева за такси или пък по 1-2лева на час за паркинг, а дойдат ли в дълбоката провинция ,едва ли не искат всичко да им се дава без пари ,за да не се почувстват преебани някак си. Просто като страничен наблюдател го казвам това... Отишъл си да си направиш уикенда (спорт а у) и те бъркат някакви 5лева (извинявам се 2,70лв) ??? А в София до най-близката точка не ти пречи да си даваш кат поп 20лв? Това не мога да го разбера!
- apa6o
- Автомобил: Skoda Octavia 1Z
- Двигател: BKD
Gigabyte написа:Забелязвам един феномен и то не при 1 или 2 човека.... Живеят в "китната" София и там нямат проблем да дават по 10-20-30лева за такси или пък по 1-2лева на час за паркинг, а дойдат ли в дълбоката провинция ,едва ли не искат всичко да им се дава без пари ,за да не се почувстват преебани някак си. Просто като страничен наблюдател го казвам това... Отишъл си да си направиш уикенда (спорт а у) и те бъркат някакви 5лева (извинявам се 2,70лв) ??? А в София до най-близката точка не ти пречи да си даваш кат поп 20лв? Това не мога да го разбера!
Ми хубаво, при тая твоя логика - в София като се качиш в таксито и ти пускат апарата, начисляват ти сметката и си плащаш като поп за услугата, но по официалните тарифи, отиваш в китната провинция и понеже там на някой див селинджър му е хрумнало да хитрее, какво става - я вземе да забрави да пусне апарата, я вземе да ти каже - мии, то тука ми дай едни 5 лева отгоре, щото не си ми симпатичен... И какво, понеже си отишъл някъде да спортуваш, трябва и да те наклатят по всеки начин, дето могат да се сетят ли ? И сигурно при това положение после ти е кеф, като на края на месеца на теб ти вземат данъците от заплатата, а таксиметровата компания върти всичко на черно и накрая на годината се обявява и на загуба

Към момента съм студент, работя на две места и за справка - много добре знам как се изкарват с работа 5 лева, за да мога да си позволявам лукса всеки да ме клати както му е кеф

-
- Автомобил: Polo 6N1
- Двигател: 1.6L 55kW AEE
- Контакти:
Аз не мога да разбера тия дето ги защитават Елфито с какъв акъл го правят?! Да не сте и вие в сивата икономика? Защо защитавате някой, който не отчита парите, не плаща данък и т.н.?
Пък после се оплаквайте 'то такава ни е държавата'... такава е, щото го толерирате и защитавате дори, а да не кажа и правите...
Пък после се оплаквайте 'то такава ни е държавата'... такава е, щото го толерирате и защитавате дори, а да не кажа и правите...
- xploda
- Автомобил: Civic
- Двигател:
dentdaemon написа:не отчита парите, не плаща данък и т.н.
Не отчитат щото ги оставят да не отчитат. Казват ти ПРЕДВАРИТЕЛНО колко ще ми струва, първо се съгласяваш, после цивриш по форумите. На калпавата ракета космоса ѝ пречел, че и тука същото. Сори, ама не се прави така. След като си се съгласил веднъж и си платил приемаш мъжки нещата, да ти е обеца на ухото, а не да се обясняваш, като ощипана госпожица. В случая Елфи са постъпили неморално, но не и некоректно. И диспечерката и самия бакшиш са казали, че ще е друга цената. Тогава не сте мислили, че сега ли се сетихте. Ама зад монитора е лесно. Да бяхте се разправяли на място баш, като мъже. Ама приятеля му го бил спрял...дръж ме, дръж ме да не го набия дето има един лаф

Баси, в бгмама сигурно няма такива "драми"

-
- Автомобил: Polo 6N1
- Двигател: 1.6L 55kW AEE
- Контакти:
Къде ти казват предварително?xploda написа:dentdaemon написа:не отчита парите, не плаща данък и т.н.
Не отчитат щото ги оставят да не отчитат. Казват ти ПРЕДВАРИТЕЛНО колко ще ми струва, първо се съгласяваш, после цивриш по форумите. На калпавата ракета космоса ѝ пречел, че и тука същото. Сори, ама не се прави така. След като си се съгласил веднъж и си платил приемаш мъжки нещата, да ти е обеца на ухото, а не да се обясняваш, като ощипана госпожица. В случая Елфи са постъпили неморално, но не и некоректно. И диспечерката и самия бакшиш са казали, че ще е друга цената. Тогава не сте мислили, че сега ли се сетихте. Ама зад монитора е лесно. Да бяхте се разправяли на място баш, като мъже. Ама приятеля му го бил спрял...дръж ме, дръж ме да не го набия дето има един лаф![]()
![]()
![]()
Баси, в бгмама сигурно няма такива "драми"![]()
![]()
Казва му 5лв за повикване СЛЕД КАТО ВЕЧЕ Е ПОВИКАН! Диспечерката казва, че ще е друга цената, ама не уточнява коя цена. Освен това нейното уточнение е с точно никаква стойност, след като официално не е обявено по ценоразпис. В случая, освен неморално и некоректно, са постъпили и незаконно.
Баси, в бгмама сигурно повече знаят четене с разбиране

- xploda
- Автомобил: Civic
- Двигател:
dentdaemon написа:Казва му 5лв за повикване СЛЕД КАТО ВЕЧЕ Е ПОВИКАН!
И? Да не е задължително по закон нещо 100% да се качиш?
Ivailo написа:Качваме се в таксито, шофьора ни казва, че цената била 5 лв за повикване
Преспокойно са могли да откажат и да си слязат, като пичове. Но вместо това
Ivailo написа:Съответно го попитах как е възможно, като там пише така, но колегата, който извика таксито ме спря, защото не му се спореше.
Като не им се спори няма и да мрънкат, като сополиви първокласници. Както казах и в предния пост - действаш на място, не след дъжд качулка.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”