IvoG написа:ivo123 написа:смени си гърнето. От запушено гърне или катализтор колата се сшъва адски много и гори като ламя. Защо не почна от там първо с проблемите си ами търсиш датчици и компове. Не че съм 100% сигурен, но определено може да е от това проблема, поне според мене.
Е да ама при него изведнъж почва да гори повече след известно време сама се оправя после изведнъж пак се прецаква, а този проблем сега се явява за пръв път.
Абе много каръшка работа, да оправи генерацията да минимизира възможните причини, ама то знаеш ли .......
Именно, Иво е прав, че този проблем го имам от месеци, а това, което ме кара да се съмнявам в гърнето, се появи миналата седмица за пръв път.
Вчера с колегата ANGELL свалихме неговия комп. и го сложихме на мойта, но колата пали и веднага гасне, пусти му имобилайзер имал значение

Свалихме и чипа от неговия ключ и го сложихме на мойта, но не стана пак, не ще да запали с неговия комп. и това си е. Незнам как да излъжем имобилайзера???
Иначе слагах и негови датчик за темп. на входящя въздух, дистрибуторна капачка, небезисвестното реле 30, все така си бачка зле колата.
Незнам какво да правя вече - пълна безизходица
В четвъртък ходих на поредната диагнотика, дадох поредните хх лв. и хората казаха, че на 90% комп. се е здухал. Обаче как да го проверя

Разглобих около ключа да видя може ли да се свали четеца на пустия му чип, ма нещо много сложно ми се видя, т.е. въобще не разбрах как да го сваля....
Някои да знае дали може софтуерно да се излъже или трябва да се прехвърля и модула за четене на чипа ?
Вече ми идва да я засиля в някой стълб.
Аааа, да в четвъртък ми казах, че бачка на супер бедни смеси, дюзите се опитват да пускат повече и седят дълго отворени, мотора се тресе и оборотите играят яко, съответно и предварението само се мени. Абе няква лудница.
Няма ли кой да ми оправи КОЛАТАААААА?!?!?!?
Големи благодарности на Angell, за времето и желанието да помогне!!!!
Разколачихме му колата за да сменяме по-мойта......
Изключително е точен!!!!