Gigabyte написа:Фаровете ме кефят така(а принципно не съм фен на този вид фарове) ,но някак си се връзват с визията на твоята кола и изглежда супер с тях :) Със стоковите може би няма да има този "поглед" като с тези ,поне според мен де!
+1
Gigabyte написа:Фаровете ме кефят така(а принципно не съм фен на този вид фарове) ,но някак си се връзват с визията на твоята кола и изглежда супер с тях :) Със стоковите може би няма да има този "поглед" като с тези ,поне според мен де!
bulr1dr написа: Мигачите обаче мисля да ги сменям, пак тъмни но на Fifft и не кристални. Фаровете ми харесват така, ще сложа обаче оригиналните за проба да видя как е пък да видим :)
Kiril.M написа:Както се казваше в една реклама.
- Знаеш ли какво не ми харесва в тази кола...?
- Че не е моя..![]()
Уникална е...
И аз така мисля - единственото, дето не ме кефи в тая кола е, че не е моя

.За салона има ли някаква идея или за сега е с този ?
golf II gti написа:Gigabyte написа:Фаровете ме кефят така(а принципно не съм фен на този вид фарове) ,но някак си се връзват с визията на твоята кола и изглежда супер с тях :) Със стоковите може би няма да има този "поглед" като с тези ,поне според мен де!
+1
Adrian-AAA написа:bulr1dr написа: Мигачите обаче мисля да ги сменям, пак тъмни но на Fifft и не кристални. Фаровете ми харесват така, ще сложа обаче оригиналните за проба да видя как е пък да видим :)
Задните мигачи(стопове) не са ти тъмни и не мисля,че ще се връзва с нещо.
ОЕМ+ само ще кажа

, но винаги съм бил фен на различни модели коли а не на определена марка :) Пък и тоя звяр (за мен си е звяр след 75 коня на голфарката) си е доста фън за каране.
очаквайте включване с нова предница след уикенда. 

.
Въпрос на време 
Wrofeel_VR6 написа:Все едно гледам друга кола![]()
.
Ще слагаш ли оригинални чистачки, защото тези седят странно на тази кола.

Даже се чудя дали да не пробвам лайстните на броните дали ще и седят

Страхотна кола си направил.Дано и аз успея да те догоня в начинанието. 
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 54 госта