Здравейте колеги.
Ще сменям маховик на пасат б6,помогнете за качествен производител,т.е.каква марка да търся ?
б6 смяна на маховик
Re: смяна на маховик на б6
Колега,напиши повече инфо за модела.При някой производители е по изгодно да го вземеш със съединителя. 

- mccoy
- Автомобил: HONDA CRV III 2.2 I-CTDI
- Двигател: N22A2
Re: смяна на маховик на б6
Аз ги степенувам така:
1 LUK
2 SACHS
3 Valeo
1 LUK
2 SACHS
3 Valeo
-
- Автомобил: MK3 + T3 + МК5 Plus + MYLR
- Двигател:
Re: б6 смяна на маховик
А ще сменяш ли и съединителя - феродов и притискател, защото ако няма да ги сменяш какъвто извадиш от колата такъв ще трява да сложиш
Това е поради факта че трите компонента не са съвместими между 2те марки - Закс и Люк
Ако ще сменяш всичко тогава избирай между марките
До това стигнах аз като информация когато подменях моя, също на В6
Това е поради факта че трите компонента не са съвместими между 2те марки - Закс и Люк
Ако ще сменяш всичко тогава избирай между марките
До това стигнах аз като информация когато подменях моя, също на В6
Това ми ясно,ако сменяш частично,търсиш същият производител,а ако е целият съединител,можеш да избираш.
Иво,можеш ли да ми кажеш,какви признаци даваше колата,преди да смениш съединителя ?
Иво,можеш ли да ми кажеш,какви признаци даваше колата,преди да смениш съединителя ?
Доколкото знам, признаци не дава, понеже съединителят се саморегулира и не можеш да го "хванеш" като я изфорсираш на по-голяма предавка както по-старите коли.
При мен се беше развалила помпата на педала на съединителя, която се намира в скоростната кутия и педалът понякога не се връщаше догоре и се налагаше да го повдигам отдолу с крака ми. И като се отвори ск. кутия тогава може да се види и в какво състояние е съединителя.
Поздрави
При мен се беше развалила помпата на педала на съединителя, която се намира в скоростната кутия и педалът понякога не се връщаше догоре и се налагаше да го повдигам отдолу с крака ми. И като се отвори ск. кутия тогава може да се види и в какво състояние е съединителя.
Поздрави
- k_garchev
- Автомобил: VW Golf 4 2.3V5 4motion
- Двигател: AGZ
- Контакти:
Ivo_ колко ти струва цялата операция?Ако не е тайна разбирасе!
Около 1000 лв.+ труд.
Един монтьор ми каза,че като сменяш съединител,трябва да смениш и дефендера-каквото и да означава.
За цена не съм гледал.
Един монтьор ми каза,че като сменяш съединител,трябва да смениш и дефендера-каквото и да означава.
За цена не съм гледал.
-
- Автомобил: VW Passat
- Двигател: AVF
Ти имаш ли проблем или просто се чудиш как да похарчиш хиляда лева