Играта на Лукойл?
- MK4
- Автомобил: Seat Leon
- Двигател: ARY 2003
Играта на Лукойл?
Тая година коя е дефицитната буква че ми дадоха една капка дето е на мястото на "О" ?
- ivchoto
- Автомобил: SUBARU OUTBACK
- Двигател: 2000
Re: Играта на Лукойл?
Тази година дефицит са числата. 

- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
Да,ако прочетеш какво е написано на картончето дето си го взел ще разбереш че трябва да пише 1000 или 100 за гориво и нещо си там друго за някаква награда /не го помня какво беше/,естествено трябва да имаш и пълен комплект ЛУКОЙЛ за да вземеш наградата...като я изтриеш
И да спомена по въпроса, че тази година познавам човек уцелил 1000 литра без да е племенник на някой от шефовете така че шанс има въпреки мнението което имах до сега че всичко е измама 

- toshara
- Автомобил: MK2 Golf
- Двигател: GTI PB 1990
Stivi написа:Да,ако прочетеш какво е написано на картончето дето си го взел ще разбереш че трябва да пише 1000 или 100 за гориво и нещо си там друго за някаква награда /не го помня какво беше/,естествено трябва да имаш и пълен комплект ЛУКОЙЛ за да вземеш наградата...като я изтриешИ да спомена по въпроса, че тази година познавам човек уцелил 1000 литра без да е племенник на някой от шефовете така че шанс има въпреки мнението което имах до сега че всичко е измама
И да не е измама,то ако си късметлия 1:10000000 може да спечелиш след като заредиш за най-малко 210лв и всеки път на 30лв да получаваш различни символи.
А за Лукойл - гледам да не зареждам от тях,защото няколко пъти ми се е случвало на различни коли с тяхно гориво колата да върви все едно дърпа още една отзад

- Black-diamant
- Автомобил: Passat B 5.5
- Двигател: 2.0 115hp
Шансът да спечелиш не е изключен, но е равносилен на това да уцелиш джакпота от тотото. Относно горивата им - случва се да зареждам понякога и оттам, но засега нямам оплаквания. Чел съм обаче че много колеги са "вдигнали ръце" от тях.
- генгер
- Автомобил: GOLF_IV_1600_SR
- Двигател: AKL_101кс
Аз пък съм доволен (може би не съм се опарил от тях още) .... НО ..... ШЕЛ и ПЕТРОЛ
ги елеминирах като вероятна възможност да заредя !!!
На ЛУКОЙЛ поне переодично минават екипи които правят контрол ..... и са изпратени от завода - т.е. нямат нищо общо с фирмата дистрибутор "Лукойл - България". ----- Колкото до печалбата си е общо взето "Божа работа"

На ЛУКОЙЛ поне переодично минават екипи които правят контрол ..... и са изпратени от завода - т.е. нямат нищо общо с фирмата дистрибутор "Лукойл - България". ----- Колкото до печалбата си е общо взето "Божа работа"
-
- Автомобил:
- Двигател:
Събрах буквите ако някой има 1000 литра талона и иска да вземе бързо литрите да пише да се разберем 

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”