Проблем с маслото на двигателя на Голф 4 , 1.6 ?
- Liam
- Автомобил: Passat B5_5
- Двигател:
Re: Проблем с маслото на двигателя на Голф 4 , 1.6 ?
Имаше пробив в единия от кабелите на свещите - проблема е решен....
- генгер
- Автомобил: GOLF_IV_1600_SR
- Двигател: AKL_101кс
trolas написа:......... Извода който си правя е един Никога повече ИТАЛИАНКА.:
:
Дано да минеш само с гумички колега и пиши какво е станало.
ВЯРНО ... и аз стигнах до този извод ""Никога повече ИТАЛИАНКА" а само с гумички няма да мине..
- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
Че Германките и Австрийките да не мислите, че са цвете? Пълни барутници!
Колега направи си един ремонт на двигателя и си карай колата!
И друг двигател да вземеш, не е гаранция, че няма да го правиш!

Колега направи си един ремонт на двигателя и си карай колата!
И друг двигател да вземеш, не е гаранция, че няма да го правиш!
- rokera671
- Автомобил:
- Двигател:
Карам втора Италианка и сън много доволен.Преди това имах и две от Германия и мога да ви кажа ,че бяха много по зле.То вече, по принцип трудно се намира кола от Германия.Джамбазите внасят масово коли от Италия.
- генгер
А бе двойката беше Германка, ... сложих и 270 000км без някакъв сериозен ремонт, чак след това сменях грнитура и гумички ..... а и си беше поддържана !!! Нищо общо с калпавите и мързеливи "жабари"
- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
Купи си сега Германка, и тенекеджията ти става пръв приятел! Даже има моменти в които като те види, се прекръства
То да беше ръжда, направо колата изчезва, хрупка като зрънчо ЗайО БАйО.
Но човек докато не изпати няма да си вземе поука!
Каквото и да си говорим по-добре италянка отколкото ръЖдивка!

Но човек докато не изпати няма да си вземе поука!
Каквото и да си говорим по-добре италянка отколкото ръЖдивка!

- генгер
Да ..............а.............а...............а...............а. лоша работа да не знаеш на кого да вярваш ?!
- adr3nalinchy
- Автомобил: Volkswagen Golf MK4
- Двигател: AGU
И аз имам проблем с горенето на масло колата е 1.6 АКЛ вкарана от Австрия и за около 2000 км нивото на маслото падна почти до минимума и така колко ли масло е изгоряла незнам обаче като сменях масло бяха сложили някакво наливно на Total 10w40 полусинтетика дали може да е от наливното масло да е някакво менте или най-вероятно и аз съм от каръците които си купуват коли като вафли от супермаркета.
- rokera671
- Автомобил:
- Двигател:
adr3nalinchy написа:И аз имам проблем с горенето на масло колата е 1.6 АКЛ вкарана от Австрия и за около 2000 км нивото на маслото падна почти до минимума и така колко ли масло е изгоряла незнам обаче като сменях масло бяха сложили някакво наливно на Total 10w40 полусинтетика дали може да е от наливното масло да е някакво менте или най-вероятно и аз съм от каръците които си купуват коли като вафли от супермаркета.
Ами ,ето на от Австрия !Пробвай с друго масло.Аз затова сега ще дам 100 лв ,вместо 60 и ще пробвам .
- adr3nalinchy
- Автомобил: Volkswagen Golf MK4
- Двигател: AGU
А с колко ти падна нивото на маслото, моя падна на мин. За 2000 км, ще пробвам с друго масло, той баща ми като я сменя и сложил наливно тотал уж ама не се знае какво са сипали
- rokera671
- Автомобил:
- Двигател:
adr3nalinchy написа:А с колко ти падна нивото на маслото, моя падна на мин. За 2000 км, ще пробвам с друго масло, той баща ми като я сменя и сложил наливно тотал уж ама не се знае какво са сипали
При мен ,няма проблем с горене .Доста по шумно работи с тоя Мобил .Особено зимата е като фуражомелка .Преди това с Вайко беше много по добре.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Бихте ли ми казали колеги на щеката за маслото от минимум до максимум от гърбица до гърбица ли е или от щрих до щрих ? Колата е Голф 4 1.6 АКЛ .
-
- Автомобил: Golf IV
- Двигател: AKL 2000
Колега няма толкова голямо значение, но е добре да е около горния край на защрихованото. Като сменям маслото, 4.5л е точно до горния край на защрихованото.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Колега бял ден не видях с моето голфче ! Моята история е следната : купих си колата и в същия ден спуках картера и я закарах да го сменят с чисто нов (не исках да слагам стария понеже ми искаха 60 лв. за ремонт а новия струваше 115) и хубавците ми наляха уж супер масло на БМВ 10В40 32 лв. литъра (направо ми избиха зъбите) проверявах си на щеката всяка сутрин не мърдаше и до 5000 км. нямаше никакви проблеми , но реших да ида до Гърция и каро се върнах видях че за 1000 км. ми е лапнало 2,5 литра масло . Дава ми разход в момента 1/100 масло
. То не слагах добавки , прочистване , гледаха я дали има течове нищо не откриха , гледаха е дали пуши колата отзад - казаха , че е перфектна . Чудно нали ......
Не знам да отварям ли двигателя (просто не съм подготвен за сумата) . А маслото си заминава маи като я карам над 160 гори повече масло (подчертавам че ми е тежък крака и пътувам доста) . Не знам дали маслото е проблема или сегменти . Колата работи добре от време на време ме ядосва , че прави разход на гориво като ауди с8 но като цяло мисля да се абонирам за маслено заводче

Не знам да отварям ли двигателя (просто не съм подготвен за сумата) . А маслото си заминава маи като я карам над 160 гори повече масло (подчертавам че ми е тежък крака и пътувам доста) . Не знам дали маслото е проблема или сегменти . Колата работи добре от време на време ме ядосва , че прави разход на гориво като ауди с8 но като цяло мисля да се абонирам за маслено заводче

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”