съвети за покупка на Ивеко дайли 35Ц .......
съвети за покупка на Ивеко дайли 35Ц .......
k
Последна промяна от Deroni на Пет 23 авг 2013 22:22, променено общо 2 пъти.
- rokera671
- Автомобил:
- Двигател:
Re: съвети за покупка на Ивеко дайли 35Ц .......
Моето е Дейли ,3000 к -HPI -150 k.2008 г е и е на 90 000 км.Сега пада лизингът и сигурно ще вземем ново.
Ами ,какво да ти кажа колега !Общо взето съм доволен .Няколко пъти влезе в сервиз за тия 5 г .Датчик на турбината .Една клапа на въздуха беше заседнала и 3 дена го обикаляха с лаптопите докато го разберат .Още в началото закъса ,на магистралата .Отвити дюзи !!Кавалите не са му стегнали дюзите .Много тежка поддръжка ,всичко е цифра .Особено в Ивеко !Ако го гониш гори много .Не го ли гониш ,с галене на педала съм го свалял и на 10 -12 .Върви много ,като за камион .Общо взето това са ми впечатленията .
Ами ,какво да ти кажа колега !Общо взето съм доволен .Няколко пъти влезе в сервиз за тия 5 г .Датчик на турбината .Една клапа на въздуха беше заседнала и 3 дена го обикаляха с лаптопите докато го разберат .Още в началото закъса ,на магистралата .Отвити дюзи !!Кавалите не са му стегнали дюзите .Много тежка поддръжка ,всичко е цифра .Особено в Ивеко !Ако го гониш гори много .Не го ли гониш ,с галене на педала съм го свалял и на 10 -12 .Върви много ,като за камион .Общо взето това са ми впечатленията .
[quote="rokera671"]Моето е Дейли ,3000 к -HPI -150 k.2008 г е и е на 90 000 км.Сега пада лизингът и сигурно ще вземем ново.
Ами ,какво да ти кажа колега !Общо взето съм доволен .Няколко пъти влезе в сервиз за тия 5 г .Датчик на турбината .Една клапа на въздуха беше заседнала и 3 дена го обикаляха с лаптопите докато го разберат .Още в началото закъса ,на магистралата .Отвити дюзи !!Кавалите не са му стегнали дюзите .Много тежка поддръжка ,всичко е цифра .Особено в Ивеко !Ако го гониш гори много .Не го ли гониш ,с галене на педала съм го свалял и на 10 -12 .Върви
Ами ,какво да ти кажа колега !Общо взето съм доволен .Няколко пъти влезе в сервиз за тия 5 г .Датчик на турбината .Една клапа на въздуха беше заседнала и 3 дена го обикаляха с лаптопите докато го разберат .Още в началото закъса ,на магистралата .Отвити дюзи !!Кавалите не са му стегнали дюзите .Много тежка поддръжка ,всичко е цифра .Особено в Ивеко !Ако го гониш гори много .Не го ли гониш ,с галене на педала съм го свалял и на 10 -12 .Върви
Последна промяна от Deroni на Пет 23 авг 2013 22:21, променено общо 1 път.
- rokera671
- Автомобил:
- Двигател:
Държи на товарене якоо.Слагал съм му и 4 тона ама не е за предпочитане.2 -2,5 си е ОК.Маслото го сменям на 20 000 км и за тия километри ,зависи от стила на каране ,доливам около литър.5в 30 ,Фина .Сега ,последно му сложих Тотал .Не е лоша машина .
пп Знаеш ли лафа ?С Ивеко не ходи на далеко !!
пп Знаеш ли лафа ?С Ивеко не ходи на далеко !!

няма ли колеги с по стари модификации да споделят?По конкретно след 2000 г. и колеги от Карлово или такива, които често минават от да направят един бърз оглед на това което ми е фаворит за момента.
- H2O
- Автомобил:
- Двигател:
С тази 2000г.отиваш на най коравите модели на Фиат-Дукато.Не знам,какво имаш в предвид?Прост и бавен идиотоустойчив или бърз и прекалено мощен за бус двигател?И евентуално скъпи ремонти.Като гледам тея 110-150к.с. ще има ядове с тях 

- rokera671
- Автомобил:
- Двигател:
H2O написа:С тази 2000г.отиваш на най коравите модели на Фиат-Дукато.Не знам,какво имаш в предвид?Прост и бавен идиотоустойчив или бърз и прекалено мощен за бус двигател?И евентуално скъпи ремонти.Като гледам тея 110-150к.с. ще има ядове с тях
Вярно !Дукато е също вариант.
!Имал съм и съм бил доволен ,общо взето .
rokera671 написа:H2O написа:С тази 2000г.отиваш на най коравите модели на Фиат-Дукато.Не знам,какво имаш в предвид?Прост и бавен идиотоустойчив или бърз и прекалено мощен за бус двигател?И евентуално скъпи ремонти.Като гледам тея 110-150к.с. ще има ядове с тях
Вярно !Дукато е също вариант.
!Имал съм и съм бил доволен ,общо взето .
Ивеко Дайли 35ц11 2на гума 2003г. ако се разбера с човека.Търся и Ц12 и 13 ама няма за момента.
Колеги освен в Добрич къде другаде правят оборудване брезент и конструкция.
- plamen-roni
- Автомобил: SEAT EXEO TDI
- Двигател: CAGC-2010
Във Варна , но не мога да се сетя как се казваше фирмата ! Ако искаш мога да поразпитам.
plamen-roni написа:Във Варна , но не мога да се сетя как се казваше фирмата ! Ако искаш мога да поразпитам.
ако не ти представлява много трудности поразпитай и някакви координати ако можеш да вземаш.За сега знам само за завода за ремаркета в Добрич.
- plamen-roni
- Автомобил: SEAT EXEO TDI
- Двигател: CAGC-2010
Ще проверя как се казваше фирмата и за някакъв телефон и ще пиша пак !
rokera671 написа:Става !
вече не става продадено.Продължава търсенето.
- rokera671
- Автомобил:
- Двигател:
Deroni написа:Колеги освен в Добрич къде другаде правят оборудване брезент и конструкция.
И моят е правен в Добрич .Не знам за други ,знам ,че там са най добри .Ами ,колега продължаваш да търсиш и ще намериш .Не бързай!
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”