Евала на всички фенове!
Сега по темата- тъй като скоро ще завърша оптичния тунинг на 4ката съм се замислил да набутам малко кинти по двигателя на дизелака!
Въпроса ми е има ли фирма която да ми смени турбината с по голяма или общо казано какви са вариантите за повечко коне (освен чип) на помпа дюза-колата е 115 коня!
10x
CHEERS
Тунинг за Голф4 дизел?
- Дон Хуан Голфа
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Дон Хуан Голфа
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
!
carbonara написа:За да вдигнеш малко кон4ета освен 4ип и турбина можеш да и смениш филтъра и ауспуха + 10 к.с.![]()
УСПЕХ
E тва съм го направил отдавна!
Говоря за нещо от 50 коня нагоре!
- TDI-RS
- Автомобил: RS TDI
- Двигател: V6 TDI
Re: !
Дон Хуан Голфа написа:carbonara написа:Говоря за нещо от 50 коня нагоре!
смени мотора и видът на горивото...
тунинг на дизел ще ти излезе ....

-
- Автомобил: BMW 330Cd 261hp 591nm
- Двигател:
http://www.coldfusionnitrous.com/dieselnitrouskits.aspx?CategoryID=43
btw: мойто нитро е такова
само, че бензиново де 

btw: мойто нитро е такова

- TDI-RS
devil_vas написа:http://www.coldfusionnitrous.com/dieselnitrouskits.aspx?CategoryID=43![]()
btw: мойто нитро е таковасамо, че бензиново де
то това е супер бате, ама къде има такова "чудо" в Бг.

- TDI-RS
devil_vas написа:ем както повечето неща и това го няма в БГ, предполагам с поръчка става, но кой ще ти го слага тука - никаква идея... но пък си е яката оферта - чист повер![]()
досега в БГ не съм чул за дизел с нитро - който го направи, ще е меко казано уникално
ето ме бе - аз съм кандидат. колко му е да го поръчам.
ама нали се сещаш, че не мога да си направя настройките и затова си трябва някой с умения в бранша.
Търси се...
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Дизела се тунигова много трудно(скъпо),ако работата е надеждна.За това хората,които наистина искат още мощност обикновенно трансплантират бензини.1,9тди помпа дюза има доста потенциал в него примерно от 115 само със свестен чип и генерация стават около 150-160.От там следва смяна на турбо и интеркулер,обработка на глава, клапани,всмукателен и изпускателен колектор и ги имаш тия 210 коня.Обаче трябва да се има напредвид факта,че конете при дисел се качват предимно с въртящ момент.Тоест при едно 100 увеличение на мощността трябват спирачки,окачване укрепване на шасито.Иначе операцията е правена вече при пичовете от вендланд-тунинг.де.Тяхното свръх Поло спечели награда за най-добър тунинг продукт-202 кончета от 1,9тди-супер дизел за 10000 евра