Здравейте, извинявам се за глупавият въпрос, но имам проблем.
След като снимам със смартфона HUAWEI VIZION и отворя снимките на компа те са едни малки такива, как да настроя телефона да са нормални снимките, снимам с 5 мегапиксела.
Снимки с телефон
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Снимки с телефон
как прехвърляш снимките?
Ако го правиш автоматично с някаква програма вероятно в нея е причината, опитай да разгледаш паметта на телефона н Експлорера и да видиш колко са големи (като размер и формат) снимките в паметта на телефона
Ако го правиш автоматично с някаква програма вероятно в нея е причината, опитай да разгледаш паметта на телефона н Експлорера и да видиш колко са големи (като размер и формат) снимките в паметта на телефона
- sportul
- Автомобил: Passat B5 Peugeot 407 RHR BVM6
- Двигател: RHR Delphi DCM
не вадиш снимките от където трябва , те се запаметяват на две места в телефона и в картата , в телефона са умален размер ,ти вадиш тях
- Vw_polo_16v
- Автомобил: VW Polo 6n Seat ibiza 1.8T
- Двигател: AFH 1996 AQX 2000
И аз имам същия проблем със Самсунг Галакси Аце! Каде са двете места дето се запаметяват тези снимки? Едното е в DCIM, а другото?? Според мен може да е от СД картата, защото като вадя снимките от нея тогава са с умален размер!
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
Самсунг толкова си може
Снимките се записват в папка DCIM/camera,и същите папки,ако има карта
За HUAWEI би трябвало да същото.Все пак е със същата платформа.
Защо ти прави малки снимките,можеш да разбереш от настройките на камерата.Разгледай какво е зададено за мащаба. 4:3 /16:9. Там вече можеш да си играеш и с размерите на снимката

Снимките се записват в папка DCIM/camera,и същите папки,ако има карта

За HUAWEI би трябвало да същото.Все пак е със същата платформа.
Защо ти прави малки снимките,можеш да разбереш от настройките на камерата.Разгледай какво е зададено за мащаба. 4:3 /16:9. Там вече можеш да си играеш и с размерите на снимката

-
- Автомобил:
- Двигател:
Благодаря за съветите, открих топлата вода.
Записва снимките в папка камера и там са си нормални, но ги записва и в папка thumbnails и тук вече са малки, а аз ги вадех само от тук.
Записва снимките в папка камера и там са си нормални, но ги записва и в папка thumbnails и тук вече са малки, а аз ги вадех само от тук.
- sportul
- Автомобил: Passat B5 Peugeot 407 RHR BVM6
- Двигател: RHR Delphi DCM
zmei написа:Благодаря за съветите, открих топлата вода.
открия защото ти казах ,че ги вадиш от грешното място.
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”