Пресни вести от Петрохан!
- К.Одаджийски
- VW експерт

- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
Re: Пресни вести от Петрохан!
1200 км навих през прохода тоя месец, като им гледам темповете май наистина ще го завършат до края на този месец 

- calidad
- Автомобил: Golf 4
- Двигател: 2.0 AZH 4motion
- Контакти:
Не мога да повярвам ! Аз от когато се помня този път все нещо му правят :) Хижата Петрохански кристал дали работи ?
-
владислав
- Автомобил: Seat Leon ST
- Двигател: CAXC 2015 - TDI CRBC
Не знам колко може да се вярва на блитц.бг, но до 22 август трябвало да е свършил ремонта.
http://www.blitz.bg/news/article/217878
Аз ще мина или на 23 или 24 и ще видя.
http://www.blitz.bg/news/article/217878
Аз ще мина или на 23 или 24 и ще видя.
- К.Одаджийски
- VW експерт

В никакъв случай няма да е готов в тези срокове, може би до края на месеца ще стане. Започнали са да правят мантинелите, довършват канавките и поставят от южната страна още един последен 3 или 4см слой асфалт, основен ли се води, износващ ли или нещо такова.
Не съм сигурен, дали е поствано, но тук http://www.api.bg/index.php/bg/programi/drzhavni-investicionni-zaemi/tranzitni-ptisha-v-lot-18-trp-v-18/galeriya-lot-18-tranzitni-ptisha-v-07-yuni-2013-g/ има горе-долу ежедневен снимков репортаж от страна на АПИ за ремонта.
-
IRRITATING
- Автомобил: VW Passat
- Двигател: AVF
Да ходят да снимат в Бързия дупките на новия асфалт тия 

- К.Одаджийски
- VW експерт

къде виде дупки в бързия по новия асфалт бре
-
IRRITATING
- Автомобил: VW Passat
- Двигател: AVF
В началото на влизане от Берковица
- К.Одаджийски
- VW експерт

Това са тротоарни кранове, понеже като сменяваха тръбопровода си мислеха че ще е като в полето, даже и къртици си бяха взели да сменят тръбите, ама това е Бързия, отдолу има камъни по десетина петнайсе кубика и горница, ако се загледаш по тротоара има доста кранове които са замазани на 20см височина, пожарните хидранти също стърчат неестествено много. Няма копаене в това село.
-
владислав
- Автомобил: Seat Leon ST
- Двигател: CAXC 2015 - TDI CRBC
Поне още месец няма да е готов не знам за къв 22 август говори Лазаров, да внимават пилотите да не цунат някой багер. Иначе става екстра бачкаха и събота, лошото, че в софийско ще се скапе след първит сняг.
И аз не видях дупки в Бързия.
И аз не видях дупки в Бързия.
- divaka
- Автомобил: VW Corrado
- Двигател: 16vG60
вчера минах от там и работеха,предполагам ,че до края на месеца ще го завършат.Най накрая доживях да видя хубав път там :D
- petko5
- Автомобил: VW Golf 3
- Двигател: ААМ
Такааа..., след като вече оправиха пътя през прохода, предполагам че много хора ще се юрнат да пътуват от там и за това ....
Апелирам, към тези които не познават пътя, към младите и надъхани джигиди , рискови "карачи" и техните производни....... :
Бъдете много внимателни особено на завоите....на някой от тях вече има огънати мантинели , да не притискате другите участници в движението, карате със скорост съобразена с пътните условия и най вече карайте с разум а не колко ви дигат колите...няма нужда да се доказвате пред някого, внимавайте с Тировете за съжаление вече ги има много, въпреки че има ясна забрана за тях ..видите ли такъв сигнализирайте на тел.112, не правете рискови изпреварвания особено на тежкотоварни машини..!!!!
Лек и безавариен път на всички
Бъдете много внимателни особено на завоите....на някой от тях вече има огънати мантинели , да не притискате другите участници в движението, карате със скорост съобразена с пътните условия и най вече карайте с разум а не колко ви дигат колите...няма нужда да се доказвате пред някого, внимавайте с Тировете за съжаление вече ги има много, въпреки че има ясна забрана за тях ..видите ли такъв сигнализирайте на тел.112, не правете рискови изпреварвания особено на тежкотоварни машини..!!!!
Лек и безавариен път на всички
- Vlad777
- King of the Road

- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
Петко, къде е забраната за TIR? През цялото време, или само в определени часове?
- К.Одаджийски
- VW експерт

По принцип забраната е за автомобили над 10 тона, постоянна е от времето когато се активира второто свлачище над Годеч. Табела има като се излезе от софия веднага след караулката на ломски форт.
Дали обаче просто не са махнали знаците или забраната си важи нямам идея но мога да поразпитам
Дали обаче просто не са махнали знаците или забраната си важи нямам идея но мога да поразпитам
- petko5
- Автомобил: VW Golf 3
- Двигател: ААМ
Vlad777 написа:Петко, къде е забраната за TIR? През цялото време, или само в определени часове?
Забраната е за над 10т. и е целогодишно.
Едната табелите е посочена от Одата, на разклона за Своге посока Монтана има още една, в обратна посока-сиреч към София на изхода на Монтана също, ако не се лъжа има една табела (нека колегите от Монтана ме поправят ако греша), а забраните могат да се видят и тук:
http://www.uab.org/index.php?option=com_content&view=article&id=78&Itemid=111