Колеги правих каквото правих по колата,ще кажете повечето нормални хора започват да правят колата от към сърцето и и тогава да я красят.Но аз направих обратното направих я да изглежда така както ми харесва на мен от вън,а сега започвам да подсилвам сърцето и,за това МОЛЯ и ще го напиша с големи букви защото за мен е наистина важно да ми отговори човек който го е правил такъв проект да ми помогне с точно с някои определени неща.И така започвам с разказа...
Днес се разбрах с един колега от форума които продава своето МК2 на части да взема сърцето на неговия автомобил и да го присъдя на моята червена шапчица.Мотора е PB 112 к.с. GTI

класиката на мк2-ките.И така колеги интересуват ме следните неща.
Мотора който ще взема няма хидравлика за волана,моята има възможно ли е да преместя помпата на GTI-ковия мотор и ако може има ли нужда от някакво сериозно преправяне или пасва всичко точно.Второ тъй като съм 90-та година и предполагам колата е с новата инсталация,дали ще е нужно да купувам и инсталацията от другата кола,трето скоростите от моята кола стават ли на двигателя на GTI-то.Четвърто ще се наложи ли да сменявам таблото заради бордовия компютър.За момента това са моите въпроси,моля без СПАМ искам точни отговори по конкретните въпроси само от хора които са правили подобен проект,ще съм много благодарен ако помогнете защото сериозно се захващам с този проект.