Мнениеот Apokaliptiko » Пон 19 авг 2013 19:51
Макар, че може и да ме оплюете мисля, че трябва да си напълно ненормален Вики за да слагаш на такава кола гума на 245. Този размер изобщо не е за тази кола, S-класите са горе долу с такива гуми, но агрегатите им са с доста коне повече от 110-те коня на Голф 4-ката. Сега кой какво може да набута, да си набутва където ще. Но залагам си главата, че на 18 цола и височина на 50 ще бъде адски грозно, говорим за Голф 4 разбира се. Чета и виждам, че като всички искаш колата ти да се забелязва, да ти е мекичко возенето /колкото позволява разбира се/, да е с ниски /меки/ пружини, да запазиш джантите, да не цепиш гуми и т.н. И пак казвам, че за да се събереш всичко това под един знаменател да си с леко ниски пружини, да си с 18 цолови джанти, да ти що годе меко като караш, да си по спокоен в дупките, да има гонената от теб визия трябва максималният ти размер гуми да е 225/45/18.
Никой не мисля, че ще застане зад думите, че 245/50/18 ще изглежда красиво. Да ме извинява Виктор ама ще изглежда като: На нов тапет, прясно лайно.