Това ако бачка и може да се поръчва онлайн от некой бг сайт .. яко съм яко заинтересованshenko написа:AGS написа:3М (за предпочитане),
около 15-тина лв. струват ,
бачкат си очилата ,
за м'гла и облачно,
но някой ако очаква да цепят мрака...![]()
от киде колега?
Очила за мъгла, от къде???
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
-
snooperchi
- Автомобил:
- Двигател:
И аз имам такива едни старомодни купувани преди мноого години в ГФР. И сега даже ги ползувам чат пат. Водят се очила за мъгла и нощно каране. Като ги сложиш не виждаш по надалече в мъглата, но образа е по контрастен. Ако има голямо движение и фарове насреща не те заслепяват толкова. За 1 до 2 часа става, но за по дълго уморяват. Освен това виждаш пътната обстановка по "ведро" а пък тя не е такава и се получава нещо като заблуда. Но си е полезна вещ за колата.
- luboveliki
- Автомобил:
- Двигател:
очила
хахахах очила за магла та самолетните полети защо ги отлагат? Да си купят по-едни и да си летят летците
Re: очила
абе смеете се, но тези очила наистина помагат в мъгла, както казаха вече изострят контурите и преценяваш нещата една идея по-раничко. Ползвам такива и за ски и за колело, та от опит го казвам.
- bomber
- Автомобил:
- Двигател:
Re: очила
VWGT написа:абе смеете се, но тези очила наистина помагат в мъгла, както казаха вече изострят контурите и преценяваш нещата една идея по-раничко. Ползвам такива и за ски и за колело, та от опит го казвам.
Наистина помагат.Върни се в “ОФФ-Топик - други”