Какво мислите за марката TRW?
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Местоположение: София Nissan Primera GT, Passat 5.5 TDI, Mondeo MK4
Re: Какво мислите за марката TRW?
Година и половина карам с TRW предни и задни и нямам никакви проблеми, спират добре, тихи са, цапат си нормално джантите, значи не са някакви дървет 

- Bai Sando
- Автомобил: Audi A 3
- Двигател: 2000 TDI 2006г
А в кои магазини да търсим ТРВ? 

-
- Low rider
- Автомобил: OLD
- Двигател: OTO
Аз също от година и половина да речем съм с TRW и съм определено по-доволен от TEXTAR-а с който бях преди това.А колата я купих с ATE и не помня впечатленията ми от тогава 

Bai Sando написа:А в кои магазини да търсим ТРВ?
Моята връзка е с AutoHelp! Много съм доволен от качеството на продуктите и обслужването! Ако искате ще ви дам координати, даже ще говоря и за % отстъпка за форума :)

-
- Автомобил:
- Двигател:
Вече около 10-15 хкм карам с ТРВ, закупени от AutoHelp. Изключително съм доволен от тях. Спират добре, не свирят и са на много добра цена. Само да не прозвучи като реклама, но споделям личното си мнение от моята кола, макар и да не е VW.
- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
r0ck1 написа:Bai Sando написа:А в кои магазини да търсим ТРВ?
Моята връзка е с AutoHelp! Много съм доволен от качеството на продуктите и обслужването! Ако искате ще ви дам координати, даже ще говоря и за % отстъпка за форума :)
Аз ги взимам от Тех-ко.
-
- Автомобил: VW Passat
- Двигател: AVF
Явно са добри за да излизат новите Фолксвагени с тях от завода
- radi_nrj
Може, но за да станеш OEM доставчик се иска да покриеш и много други изисквания нямащи нищо общо с качеството. Искат да можеш да гарантираш поръчаните количества, че ще бъдат доставяни на време, да гарантираш цена в рамките на 2-3-5годишни периоди и т.н. За много призводители на части да са доставчици на производител на автомобили е повече въпрос на престиж отколкото на печалба защото понякога заради подпидсани няколко годишни договори може да се наложи да доставяш на загуба само дая си изпълниш договора...
Та с 2 думи - това, че нещо се предлага за първо вграждане от определен производител не е никаква гаранция, че е най-доброто на пазара. Да TRW са страхотни за парите си ама има и къде-къде по-сериозни предложения ама са и за посериозни суми
Та с 2 думи - това, че нещо се предлага за първо вграждане от определен производител не е никаква гаранция, че е най-доброто на пазара. Да TRW са страхотни за парите си ама има и къде-къде по-сериозни предложения ама са и за посериозни суми

- joro_kem
- VW експерт
- Автомобил: Octavia I Tour Octavia III FL
- Двигател: AXR DFFA
смених оригиналните предни дискове на 108 хиляди заедно с накладки TRW. спират добре, цапат също така добре, но дисковете се изкривиха още на 5-6 хиляди пробег, а не съм екстремен шофьор. явно октавиите кривят всякакви дискове 

- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Да не би да имаш проблем със спирачните апарати?
- radi_nrj
Достатъчно е след малко по-дълго спускане като са хубаво заграяли да минеш през локва и са накъдрени дисковете. Без значение от марката...
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Хората са измислили двигателната спирачка бре човек 

- radi_nrj
Знам и я ползвам ама доста народ не го прави. Последния път като спусках Юндула-Белово тоя дето кара пред мен се чудя как не му изгоряха крушките на стоповете 

- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
За TRW - само хубави неща.
За моторната спирачка - аз я ползвам доста, но поради тази причина сменям съединител на 80000 км...
За моторната спирачка - аз я ползвам доста, но поради тази причина сменям съединител на 80000 км...
- mupk0
- Автомобил: Mercedes Benz S202
- Двигател: C200 Kompressor
- Контакти:
Vlad777 написа:За TRW - само хубави неща.
То е много относително как се ползва и моторната спирачка.Давам пример: Спускам Шипка на 4та от горе до долу като на обратните завой колата слиза под 1000 оборота.До 1200-1300 ускорява ,а нагоре е КътОфф.Скороста която поддържа е 50-60км/ч и ако има някой пред мен дето натиска нон стоп спирачките винаги в завойте го настигам и накрая на прохода е 1 завой пред мене,ако тръгнем горе заедно,а на него му мирише зад колата на феродо,а при мен дали ги натискам 2 пъти за целият проход и като не връщам предавки едва ли съединителя си отива.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”