Браво, много шукаритетна е станала с лепенките отстрани.
Още лепенки, няма да е зле и повече лампички и надписи да сложиш. В случай, че някой не е сигурен...
Dona Perfecta Golf IV 1.8T AGU
- zarka.zlobarka
- Автомобил: Golf IV
- Двигател: AGU
- Контакти:
Re: Dona Perfecta Golf IV 1.6 AKL
Мога, да.
Когаа? Хахах Съжалявам, не е било нарочно.
Марто, челото ще се полира, да, но отвътре и челната част на бъбреците ще се пребоядисва, нали не си ги представяш в сегашния им цвят.
wemadeyou написа:... макар, че ми взе предимство и изобщо не и припука :D
Когаа? Хахах Съжалявам, не е било нарочно.

Марто, челото ще се полира, да, но отвътре и челната част на бъбреците ще се пребоядисва, нали не си ги представяш в сегашния им цвят.

-
- Автомобил: Mk3 GTI
- Двигател: ABF
С полираните джанти ще изглежда много добре :)
-
- Автомобил: GOLF 4 1.6
- Двигател:
Имам едно запитване към притежателката на голфчето (уникално е)стоповете кристални ли се водят и на какви пари ги взе ако може да попитам защото съм пред голяма дилема кристални или диодни да си взема а намерих едни кристални същите ми изглеждат на 110лв
- zarka.zlobarka
- Контакти:
Mоите стоповe са диодни на FK и тук е мястото да кажа, че се продават. Ако има желаещи повече инфо на ЛС.
- GOLF_SB_1991
- Автомобил: VW JETTA MK2
- Двигател: JP
Добра идея да се сменят стоповете но с какви има ли намерени други Hella ли ще са ?
- zarka.zlobarka
- Контакти:
Не, не съм си намерила, защото не съм си и търсила, в момента съм се захванала с други задачи. Вариантите ги обсъдихме преди 5-6 страници.
Още не мога да се приспособя към нормалното си ежедневие, но днес най-сетне отбелязах някаква полезна дейност.
Една последна снимка в този им цвят за спомен.

В предвид колко некадърно бяха боядисани, за отрицателно време им смъкнах боята и не остана и следа от нея. За първи път ми се налага да ползвам BODY 700 и да си призная, не предполагах, че е толкова ефективно и толкова щипе ..
С една кутия изчистих челата и вътрешния борд на едната джанта и съм много доволна от резултата.

Утре продължавам с вътрешия борд на останалите 3 джанти, че за днес не ми стига ремуувъра.

Още не мога да се приспособя към нормалното си ежедневие, но днес най-сетне отбелязах някаква полезна дейност.
Една последна снимка в този им цвят за спомен.

В предвид колко некадърно бяха боядисани, за отрицателно време им смъкнах боята и не остана и следа от нея. За първи път ми се налага да ползвам BODY 700 и да си призная, не предполагах, че е толкова ефективно и толкова щипе ..

С една кутия изчистих челата и вътрешния борд на едната джанта и съм много доволна от резултата.

Утре продължавам с вътрешия борд на останалите 3 джанти, че за днес не ми стига ремуувъра.
-
- Low rider
- Автомобил: OLD
- Двигател: OTO
Те изглеждат почти полирани след като си им свалила боята.Този който ги е боядисвал трябва да го затворят поне за 5 години в затвора 

- sashobas
- Щастлив голфаджия
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
5 год. са му малко на мръсника 

- GuLiVeR
- Автомобил:
- Двигател:
Супер визия имаш и Dona Perfecta също
следя темата с голям интерес направо съм пристрастен 

- jamie1
- Автомобил: Chevrolet Aveo LT
- Двигател: DOHC
Станали са перфектни и много радват.Хич не ти завиждам,че в тая жега си се захванала да махаш боята от джантите.Но крастата си е краста и те разбирам напълно,защото и аз като си наумя нещо което много бих искал да взема за колата си не мирясвам :)
-
- Автомобил: GOLF 4 1.6
- Двигател:
А старите джанти?
- skary9
- Автомобил: Vw MK3
- Двигател:
Станали са перфектни, ще се радвам скоро да ги видя на колата 

- bace_go6o
- Автомобил: lek
- Двигател: AFN 97
Може ли да те помоля само, за по-простите като мен, да обясниш за този Body 700, от къде се купува, и какво причинява на боята ( а на лак? )..
- zarka.zlobarka
- Контакти:
Продава се по магазините за строителни материали, бои, автобои ...
Разяжда боята и лака изоснови. При мен боята по челата падна много лесно, може би, защото са си оригинално полирани и този който ги беше "боядисал", въобще не ги беше подготвил за боя, но оригиналния лак на останалата част от джантите, не можах да сваля на 100%, въпреки, че го мазах 2-3 пъти. Сега следва, да предам щафетата на бояджията, но чакам удобния момент.
Разяжда боята и лака изоснови. При мен боята по челата падна много лесно, може би, защото са си оригинално полирани и този който ги беше "боядисал", въобще не ги беше подготвил за боя, но оригиналния лак на останалата част от джантите, не можах да сваля на 100%, въпреки, че го мазах 2-3 пъти. Сега следва, да предам щафетата на бояджията, но чакам удобния момент.