От коя бензиностанция зареждате нафта?
Re: От коя бензиностанция зареждате нафта?
Едно въпросче,някой знае ли Ромпетрола на влизане в Бургас от А1 дали е франчайз?
- rokera671
- Автомобил:
- Двигател:
sicero написа:Едно въпросче,някой знае ли Ромпетрола на влизане в Бургас от А1 дали е франчайз?
И от тях ли има франчайз!!?На Петрол ,такава не заредих .И заради нея отнесох май камера .Още ме е яд!!!
Големи измамници!!
- petiaivanova12
- Автомобил: SEAT ALTEA XL 2.0TDI
- Двигател: BKD 2008
Колеги здравейте,както и преди това бях писал че екто дизела на лукойл е върха,така сега ще оплюя бензиностанцията от която зарежадах дълго време.Ситуацията е следната-последно заредих екто преди един месец до-горе и колата изгори за 1100км точно 55литра.Ходих до Албена и обратно до София.Почти 20дни не бях сипвал каквато и да е нафта защото не ми се налагаше да ползвам колата.В неделя сипвам пълен резервар,защото се очертава пътуване до Гърция в понеделник.Още като взех пистолета усетих че от него не-мирише на тази специфична миризма на добавките(А ПРЕДИ МИРИШЕШЕ ОСЕЗАТЕЛНО).Попитах младежа който искаше да ми налее(винаги отказвам)защо вече я няма миризмата на добавката която лъхаше много силно.Отговора беше (ааа,незнам нещо си внушавате)и много бързо изчезна вътре в бензиностанцията.Налях и понеделник тръгнах.Карал съм пенсионерски в рамките на ограниченията (имаше много полиция)и след като стигнах Аспровалта резултата беше трагичен,6,5л на сто.Средна скорост 64км.Задръствания и други подобни не е имало.На няколко пъти се наложи да изпреваря защото имаше колеги които караха меко казано пенсионерси и не издържах.Колкото пъти я настъпих толкова пъти излезнаха черни облаци от дим.Направо ме досрамя.Извода който си правя е НАСРАХА И ТОВА ХУБАВО ГОРИВО.
- rokera671
- Автомобил:
- Двигател:
То вече ,къде да зареждаш !!!!!И аз бях много доволен от Екто дизела ,ама на .Сега съм на Петрол ,дано и те не се осерат .
След ремонта на моя дизелак зареждам 2-3 пъти вече на Шел,колата върви та знае ли се...
оня ден ми изпадна малко нафта на черно и веднага колата умаля :)
Така че за сега мисля да се придържам към Шел,и без тва точките са двойни в Неделя :)
оня ден ми изпадна малко нафта на черно и веднага колата умаля :)
Така че за сега мисля да се придържам към Шел,и без тва точките са двойни в Неделя :)
- petiaivanova12
- Автомобил: SEAT ALTEA XL 2.0TDI
- Двигател: BKD 2008
Кое гориво на шел сипваш?
petiaivanova12 написа:Кое гориво на шел сипваш?
Само в неделя само VP Diesel едно че колата върви доста по добре,друго че смарт точките са 4 на литър.
М/у другото в Смарт каталога видях че има "талон" за отстъпка 8ст/л. ако заредите над 15лт.Незнам само дали в новия каталог ги има пак ;)
- qm_parket
- Автомобил: Nissan Navara 2.5Dci
- Двигател: D40
От къде да си взема тоя каталог ?!
qm_parket написа:От къде да си взема тоя каталог ?!
От всеки Шел.Закупува се на цена 1.50 и ти носи 30/50 смарт точки еднократно.
- rokera671
- Автомобил:
- Двигател:
Навремето ми го изпратиха в къщи ,без проблеми .Сега искат пари!?Хвърлих им картата в коша.На момента да си правят отстъпката като всички други.А не да трупам точки.Не винаги имам възможност да зареждам на ШЕЛ.
rokera671 написа:Навремето ми го изпратиха в къщи ,без проблеми .Сега искат пари!?Хвърлих им картата в коша.На момента да си правят отстъпката като всички други.А не да трупам точки.Не винаги имам възможност да зареждам на ШЕЛ.

- tonkogtd
- Автомобил: Golf GTD Polo GTI
- Двигател: JR-1991 BJX-2006
На тоя Лукойл вече 3 карти за отстъпка ми се падат от,,-10ст.,,сега 100 литра или 1000 литра да дадат и ги признавам.
- TDI-RS
- Автомобил: RS TDI
- Двигател: V6 TDI
tonkogtd написа:На тоя Лукойл вече 3 карти за отстъпка ми се падат от,,-10ст.,,сега 100 литра или 1000 литра да дадат и ги признавам.
браво на теб
аз търках над 300 талона и само греда
ако ти се дава едната да се наредя :)
- samo_pechka
- Автомобил: YAMAHA Drag star 1100+XJ 900 58L
- Двигател: V-twin 2002 + R4 1989
Как от -10 , не бяха ли -5 ... че ако е така, да одя да се разправям , че моята е -5 стинки 
-
powerade
- Автомобил: Seat Toledo 2 1M2
- Двигател: AHF 2000
Това за картата е -10 стотинки на ЕКТО горивата само, и ти дават карта със събрани буквите и с талонче -10.
Върни се в “Дизелови агрегати”