Навигация Android - инфо, карти, полезни съвети. iGo
-
bayspiro
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Навигация Android - инфо, карти, полезни съвети. iGo
Извинявам се за тъпия въпрос, ама не се справям нещо. На картата на Иго-то, вдясно има една синя стрелка, която си мисля, че би трябвало да служи за промяна на зума, ама не е активна. Та въпроса е: аз ли бъркам нещо, или програмата се е бъгнала. Когато променя нещо по настройките на картата със стрелките и /+/;/-/ и дам "назад" настройките не оказват никакво влияние на изгледа на "работната карта". Не съм сигурен, че обясних добре проблема, но съм начинещ.

Клеги инсталирах Иго примо и уж всичко мина ОК. Само дето като тръгна да пиша адрес не ми излиза клавиатура с която да пиша. Някакви съвети???
П.С Galxy S2 plus съм
П.С Galxy S2 plus съм
- toshara
- Автомобил: MK2 Golf
- Двигател: GTI PB 1990
Дайте линк към г/д хубава навигация за Xperia X10 ( резолюцията е 480 x 854) 
- Hind_Mi24
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Здравейте. Имам проблем с моята навигация IGo на телефон Prestigio 4500. Качих 2 карти на България и Гърция.
Като дам някаква дестинация...примерно Солун...или пък съседната улица например...ме прекарва по "въздушен" маршрут. Някой сблъсквал ли се е с подобен проблем?
Като дам някаква дестинация...примерно Солун...или пък съседната улица например...ме прекарва по "въздушен" маршрут. Някой сблъсквал ли се е с подобен проблем?
- M_POLO
- Автомобил: VW Passat B6
- Двигател: CBAB
Chetoh chetoh ama taka i ne vidqh karta za evropa za igo 4.
Izvinqvam se za pisaneto na latinica!
Ako moje nqkoi da mi dade link za svalqne na karti shte sum mnogo blagodare :)
Izvinqvam se za pisaneto na latinica!
Ako moje nqkoi da mi dade link za svalqne na karti shte sum mnogo blagodare :)
- Rabbit
- Зайцевъд
- Автомобил: Audi
- Двигател: BAT 2005
на последните трима препоръчвам да четете други форуми, където тези въпроси са застъпени по-професионално и имат отговори. аз ходя в ИП МАРТ за тази цел. сигурно има и други.
не че не искам да пускам линкове и да пиша отговори, просто линковете се ъпдейтват регулярно и често са невалидни, а има толкова много писано, че не си струва да ровя и да копи-пействам отговори.
не че не искам да пускам линкове и да пиша отговори, просто линковете се ъпдейтват регулярно и често са невалидни, а има толкова много писано, че не си струва да ровя и да копи-пействам отговори.
- R.o.s.e.n
- Автомобил:
- Двигател:
toshara написа:Дайте линк към г/д хубава навигация за Xperia X10 ( резолюцията е 480 x 854)
Sigic, аз ползвам тази и съм доволен сега ще погледна за линк, че ще ти трябва кракната иначе имаш само безплатен трайл.
http://www.apkfull-freedownload.com/2013/05/sygic-gps-navigation-v1213-cracked-apk.html#.UfoPCtJ7KUM
-
simonb
- Автомобил: Golf 4 1.6 SR
- Двигател: 1998
Някой ще даде ли линк с работеща iGO или Sygic ,че не мога да я подкарам нещо.
Телефона е с резолюция 480/800. Толкова пари, а една навигация не тръгва на него, аз по-добре да си карам със старата Нокия 101 с две сим карти поне да не ме е яд.
Човек не може да се накефи да си кара Голф-арата и да си му казва телефона накъде..
Телефона е с резолюция 480/800. Толкова пари, а една навигация не тръгва на него, аз по-добре да си карам със старата Нокия 101 с две сим карти поне да не ме е яд.
Човек не може да се накефи да си кара Голф-арата и да си му казва телефона накъде..

- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
simonb написа:Някой ще даде ли линк с работеща iGO или Sygic ,че не мога да я подкарам нещо.
Линкове по специализираните форуми за андроид платформа,има бол.Подредени,с готови сборки !
Оттам нататък,всеки си сглобява каквото му харесва.
-
simonb
Има бол, ама половината не работят
; трябваха ми 10 дни да намеря работещ такъв, но все пак успях. Имам работеща iGO Primo с резолюция 480x800 и съм много доволен. 
; трябваха ми 10 дни да намеря работещ такъв, но все пак успях. Имам работеща iGO Primo с резолюция 480x800 и съм много доволен. 
- milmar
- Автомобил: Passat B4 and B6 Variant
- Двигател: 1Z and CBDC
Аз ползвам IGO Primo на ZTE Grand X Pro.
Резолюцията на телефона е 1280x720. Инсталирах такова, обаче след първото излизане от програмата и пускане наново крашваше, умираше. Не тръгва повече, до деинсталиране и ново исталиране- за еднократно ползване
. Това го оправих напълно случайно, телефонът има сензорни бутони и използваемата му размерност е всъщност 1184x720. Когато вече свикнах с деинстал-инстал реших да оправя видимото застъпване с бутоните и о чудо - заработи нормално, без да има нужда от реинсталирания.
На връщане към Русе от почивката ни по Рила и Родопите и посещение на софийските маймуни (тези от зоопарка, другите не ме интересуват
) забелязах, че на абсолютно всеки тунел програмата се затваря, поне позволява ново пускане, без преинсталиране като преди. Това пък защо? ако някой има идея...
Резолюцията на телефона е 1280x720. Инсталирах такова, обаче след първото излизане от програмата и пускане наново крашваше, умираше. Не тръгва повече, до деинсталиране и ново исталиране- за еднократно ползване
На връщане към Русе от почивката ни по Рила и Родопите и посещение на софийските маймуни (тези от зоопарка, другите не ме интересуват
) забелязах, че на абсолютно всеки тунел програмата се затваря, поне позволява ново пускане, без преинсталиране като преди. Това пък защо? ако някой има идея...-
simonb
Колеги, как се оправяте с постоянното повтаряне на женската 'Превишавате скоростта',
'Превишавате скоростта' ? Аз ако карам само с 40-50 по дългите и прави булеварди из Варна нерваците зад мен ще ме убият с камъни..
Може ли да се намали пищенето на алармата, когато тръгнеш по друг маршрут, че не мога да сваря да го изкл. днес ?
ИГО-то е без грешка, евала.
'Превишавате скоростта' ? Аз ако карам само с 40-50 по дългите и прави булеварди из Варна нерваците зад мен ще ме убият с камъни..
Може ли да се намали пищенето на алармата, когато тръгнеш по друг маршрут, че не мога да сваря да го изкл. днес ?
ИГО-то е без грешка, евала.

-
ivayloat
- Автомобил: SEAT IBIAZA 6k2
- Двигател: 1.9 SDI
има опция в менюто каката да мълчи за превишената.
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
На всяко Иго,можеш са дадеш само визуално предупреждение.
-
simonb
Някой има ли вече такова зарядно за кола, мисля че на доста от нас ще ни е полезно ? Цената е под 1 долар с доставката.
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”