Хм.. то , че ми е мерак малко да я повдигна и аз откъм окачване , не е лъжа . Дори в една тема позапитах за това , но засега греда

мислих с подложки Вайтек под пружините , четох за тях в немски сайтове - проблемни са - излизат от местата си , а бях на косъм да си поръчам

със сигурност съм намислил нещо в тази насока , но докато не ги смъкна (амортисьорите) да видя , не мога да кажа .Или пък с пружини от 2.5 ТДИ куатро с окачване тип "лоши пътища" т.е.подсилено и с повишен просвет?Но пък не мога да намеря такива Фтора потреба, нови не смея да питам

Мислил съм с пружини от село Крън, спец заявка...абе ще има подробни снимки как се вдига куатро с около 20-ина мм отпред и отзад ! За сведение пак повтарям колата е със стандартното/нормално окачване, Но ми се ще да я лифтирам малко и първото което ми идва наум- малко по-вис. гуми

докато не я вдигна "истински"-откъм окачването

П.п. Дебика не стават колега

нито летни , нито зимни , не ме питай отде знам

за мен зимните са Континентал , Гудияр и Мишлен като марки

като съм карал с две от посочените , само за Гудияр не мога да дам лично мнение . Въртя километри ( напоследък почти 40 к.км, в и извън Бг) и залагам на малко по-скъпи с 20-40 лв на парче , но пък за сметка на това по-добри