bobo7 написа:Само ЛЮБОФ
Финал ББ3
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
Колеги много странни мнения имате честно.
Кой човек ще може да си позволи 3 месеца да лентайства. Ми нали всеки нормален интелигентен човек работи и гради някаква кариера или образование и е логично дори да не се сети за това шоу камоли да участва. Там са сбрани пасмина търтеи от прослойки в обществото, които никога няма да пипнат работа и по цял ден въртят гюбеци и кючеци. Не съдете за народа от витрината на едно смехотворно шоу!!! Има страшно много интелигентни хора и в този форум смело мога да твърдя че е пълно с такива!!!!
Кой човек ще може да си позволи 3 месеца да лентайства. Ми нали всеки нормален интелигентен човек работи и гради някаква кариера или образование и е логично дори да не се сети за това шоу камоли да участва. Там са сбрани пасмина търтеи от прослойки в обществото, които никога няма да пипнат работа и по цял ден въртят гюбеци и кючеци. Не съдете за народа от витрината на едно смехотворно шоу!!! Има страшно много интелигентни хора и в този форум смело мога да твърдя че е пълно с такива!!!!
- Bob.Baev
- Автомобил:
- Двигател:
Наистина няма смисъл да се ядосвате. това е шоу, направено да се гледа от определен тип хора, от определена част от обществото. не от ЦЯЛОТО общество. не е речено, че трябва да ни харесва на всички. освен това, нормално е тази част от обществото да си избере тези хора които си харесва. да не говорим пък, че според мен гласуват предимно разни дечица дето пък хал-хабер си нямат от всичко, за което споменавате в темата.
и в заключение - мисля, че биг брадър сгреши. трябваше да каже на ЛюбоФ да излезе през прозореца...
и в заключение - мисля, че биг брадър сгреши. трябваше да каже на ЛюбоФ да излезе през прозореца...
- poGo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Падениетое колосално! СРАМ МЕ Е, ЧЕ ЖИВЕЯ В ЕДНА ДЪРЖАВА С ХОРАТА ГЛАСУВАЛИ ЗА ТАЯ ОВЦА!
Да ви кажа несто интересно:
Поглднах рейтингите от снощи. Има моменти (около 21.30-22.00ч), в които 50% от българите са гледали телевизия!! (коя и да е, но предимно БТВ и НТВ). Имам предвид от населението на България - ТОТАЛ. За тези, които не разбират какво особено има в това, превеждам:
Всеки втори!!
Такова нещо не се е случвало по мои спомени през последните 5 години (т.е. никога)
Да ви кажа несто интересно:
Поглднах рейтингите от снощи. Има моменти (около 21.30-22.00ч), в които 50% от българите са гледали телевизия!! (коя и да е, но предимно БТВ и НТВ). Имам предвид от населението на България - ТОТАЛ. За тези, които не разбират какво особено има в това, превеждам:
Всеки втори!!
Такова нещо не се е случвало по мои спомени през последните 5 години (т.е. никога)
- teo_ss
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
poGo написа:Поглднах рейтингите от снощи
Те тея рейтинги са толкова нареални, че няма накъде, БТВ и НТВ се скъсаха да се съдят по едно време щото двете телевизии дават две статиски нямащи нищо общо помежду си. Евтина реклама си правят само, белкем излъжат някой и друг рекламодател , въпреки, че не ми се вярва "З......ка" АД примерно да се лъжат толкова лесно.....
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
Ама вие найстина ли мислите че дори един съквартирант е изгонен от зрителите.....
Всичко се решава от продуцентите а ролята на зрителите е да гледат простотийте и естествено рекламите а по глупавите от тях /надявам се във форума няма такива/ да дават по 1,20лв за да забогатеят същите тези продуценти ! 
- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Финал ББ3
°niksi° написа:за пореден път се показва че сме една просташка държава
Както казва проф. Вучков - Гледам и не вярвам на ушите си
- poGo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
teo_ss написа:poGo написа:Поглднах рейтингите от снощи
Те тея рейтинги са толкова нареални, че няма накъде, БТВ и НТВ се скъсаха да се съдят по едно време щото двете телевизии дават две статиски нямащи нищо общо помежду си. Евтина реклама си правят само, белкем излъжат някой и друг рекламодател , въпреки, че не ми се вярва "З......ка" АД примерно да се лъжат толкова лесно.....
Абе не е точно така. БТВ и НТВ ше си мерят пиш...е дори да се спре меренето на тв-аудиторията!!
Ти рекламодателите не ги мисли, те сами си ходят да си дават парите, тях никой не ги кара! Само процентното разделение между телевизиите се променя.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”