Добър газ сервиз в София

При тази цена на горивата, все повече от нас се "газифицират". Проблеми и решенията им тук
Потребителски аватар
mikej@
Автомобил:
Двигател:

Добър газ сервиз в София

Мнениеот mikej@ » Съб 24 авг 2013 10:49

Колеги моля да ме насочите към добър газ сервиз в София
колата е Голф 2 с КР мотор

Интересува ме човек който да я настрои добре, тази обикновена газова уредба / вече трудно се намират май такива хора /

помагайте :th_up

vw_maniac345
Автомобил:
Двигател:

Re: Добър газ сервиз в София

Мнениеот vw_maniac345 » Пон 26 авг 2013 10:16

колега какъв точно е проблема с тази кола какви ядове ти дава и какъв е карбуратора(каква марка)

Потребителски аватар
К.Одаджийски
VW експерт
VW експерт
Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
Двигател: B207L

Мнениеот К.Одаджийски » Пон 26 авг 2013 16:52

vw_maniac345 написа:и какъв е карбуратора(каква марка)

КР мотора е 16 клапанов с механичен инжекцион колега.

Иначе за сервиз, има едно момче в илиянци веднага след светофара в дясно, Ники се казва, нямам телефон за връзка обаче

Потребителски аватар
mikej@
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mikej@ » Пон 26 авг 2013 18:51

Мотора е 1.8 16v механична инжекция, проблема е че след като сменях сегменти колата не иска да работи на газ. Пали на газ за момент и после изгасва, не иска да се форсира, когато прехвърля от газ на бензин в движение или на празен ход дирекно гасне.

Ако някой има нещо впредвит ще съм благодарен да сподели.

Поздрави.

vw_maniac345
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vw_maniac345 » Вто 27 авг 2013 7:09

колега грешката за мотора е моя извинявам се ами виж сега аз се занимавам с газови уредби и бих могъл да помогна,но не знам дали съм ти в района намирам се в младост3 а пък не съм толкова добър че да открия проблема от това което чета възможно е при събирането на двигателя да не са наредили мъркучите на смесителя правилно(често срещано след такива сериозни ремонти) но един поглед на място би бил по-добър от 1000 предположения 0887 277 443-Роко ще се опитам да съм полозен на макс

Потребителски аватар
vanko_VW
Автомобил: Ford Focus
Двигател:

Мнениеот vanko_VW » Пон 02 сеп 2013 11:25

mikej@ написа:Пали на газ за момент и после изгасва, не иска да се форсира, когато прехвърля от газ на бензин в движение или на празен ход дирекно гасне.

от газ на бензин или от бензин на газ :rolleyes
Не знам колко ще съм полезен, но си погледни токовете към клапана за газта!
Миналата седмица същите симптоми имах с моята кола, оказа се хлабава маса на газовия клапан, след като я стегнах всичко се оправи

Потребителски аватар
mikej@
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mikej@ » Пон 02 сеп 2013 16:13

Искам да благодаря на всички отзовалисе колеги.

Тези дни отстраних сам проблема. Момчето което прави колата беше обърнало маркучите на газта и маркуча от стъпковия мотор. После направих сам настройката и за сега колата върви много добре, но не иска да пали на газ. Скоро правих профилактика на изпарителе и мембраните ми се сториха добре.

Някой може ли да ме насочи кън някой читав майстор с газанализатор, да я настрои както трябва.

Потребителски аватар
milen_1975
Автомобил: VW Passat Variant B4
Двигател: 1.8 ABS 1993

Мнениеот milen_1975 » Пон 09 сеп 2013 1:44

Колега, препоръчвам ти един сервиз в София. Газовата ми уредба е монтирана в него, и 5 год. и около 75 000 км не беше пипано абсолютно нищо. Грешката беше моя, че тръгнах да сменям мембрани та се вкарах във един филм......Но това е друга тема :mhihi
Та за майсторчето! Отиваш в Лозенец на ул. Руй планина 3 в "Бул автосервиз", и търсиш Станчо! Човека е много в час със всякакви газови уредби, без значение какви са! Перфектен е в монтажа на АГУ, и с газ анализатора! Мисля, че реглажа на обикновена АГУ е 16 лв., ако няма скоро някакво "поевропейчване" на цените :mhihi
Сервиза, като цяло е скъп, и за за ремонти не го препоръчвам. Но за газ анализиране цените са, като по-другите сервизи! Каквото си прецениш. успех :th_up
Ето и линк: http://www.bulavtoservis.com/services.php

Върни се в “Автогазови уредби”