МК4 В6 4motion
- 
				Peter Angelov
- Автомобил:
- Двигател:
Re: МК4 В6 4motion

Последна промяна от Peter Angelov на Вто 27 авг 2013 11:10, променено общо 1 път.

- bbboiko2004
- Автомобил: VW Polo 2f
- Двигател: 3f - 1993
 Спрете се бе, който иска да си прави собствена тема, това е темата на колегата Дани
 Спрете се бе, който иска да си прави собствена тема, това е темата на колегата Дани  
- dani90
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Няма проблем, нека пишат.
Само немога да разбера, как може да си изкефен от колата по завой с тоя недозавиващ кенеф 

Само немога да разбера, как може да си изкефен от колата по завой с тоя недозавиващ кенеф

- zografski
- Автомобил: Golf IV V6 4Motion
- Двигател: AUE 2001
dani90 написа:Няма проблем, нека пишат.
Полусъединител, ръчна, газ и изключено ESP

Майтапа си е майтап, сори за спамчетата, но за мен колата си е уникална и не бих я нарекал кенеф, но аз не съм ти и обратното. И на други места съм чувал за това недозавиване, но лично аз не съм го усетил. Доста планини изкачих с моят "кенеф" и да ти кажа освен хубави думи за него и да ми правят път джиповете по заснежените планински пътища(пътеки) друго мнение не мога да изкажа за тази кола. За мен си е супер автомобилче с което не бих се разделил. В момента дори и 20 000лв да ми дават не бих го продал!
Спирам с писането да не хапна някое предупреждение

- 
				Peter Angelov
- Автомобил:
- Двигател:
dani90 написа:Няма проблем, нека пишат.
Сори за спама
 Виждам че си квалитетен специалист, уважаван дори и у немско
 Виждам че си квалитетен специалист, уважаван дори и у немско 
- RoadRunner
- Автомобил: VW Golf
- Двигател: ASZ 2003
Погледни темата за другия му автомобил и тогава ще разбереш за какъв специалист става дума ;)

- MK4
- Автомобил: Seat Leon
- Двигател: ARY 2003
Халдекса със сигурност е хубав и е по-добре от всеки предняк, но Дани е прав че колата си е недозавиваща и на сух асфалт със завои не може да се сравни с добре балансиран автомобил със задно предаване.
Това е реалността.

Това е реалността.
- dani90
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ще отговоря и на двама ви по начина по които вие ми отговорихте.
Да казвам, че на база моя голф с цяло окачване на powerflex и kw v2 е кенеф по завой, а пък като ми мине прз ум, че ваще вероятно са със заводското окачване са по зле от "кенеф".

Да казвам, че на база моя голф с цяло окачване на powerflex и kw v2 е кенеф по завой, а пък като ми мине прз ум, че ваще вероятно са със заводското окачване са по зле от "кенеф".
- zografski
- Автомобил: Golf IV V6 4Motion
- Двигател: AUE 2001
Тогава 1 въпрос?!?! Защо изобщо си сглобяваш "кенеф"? Ем го плюеш, че е кенеф, ем правиш тема да се ПОФАЛИш... Сори, но найстина не схванах, хвалиш ли се или ти е гадно, че си си сглобил кенеф и защо изобщо му правиш тема тогава.   
   Хем го хвалиш, хем го плюеш... угодия няма (пълно щастие също).

Хем го хвалиш, хем го плюеш... угодия няма (пълно щастие също).- dani90
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Защото искам кола която да взривя по витоша зимата   

- Dimitaki
- Автомобил: Mitsubishi Lancer
- Двигател: 4G63
Защото искам кола която да взривя по витоша зимата

Брутален.

Голфа ще си стъпи на тая функция 1 път,Аудито си има други виждания за сняг и фън тайм на Витоша.
- genuine lover
- Автомобил: VW Golf 4 V6
- Двигател: BDE 2002
Браво за колата,готина е.Имам същата и в сняг наистина е голямо забавление,особено ако си по-смел и посвикнал на халдекса.Но понеже се заговори за качествата на кола с халдекс,интересно ми е с няколко модове дали,ще престане да е недозавиваща?Имам в предвид: контролер за постоянно предаване,примерно 50х50,заден и преден диф?

- dani90
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Понеже съм имал С3-ка преди и смея да кажа, че там не беше толкова зле положението с недозавиването поради простата причина, че мотора е доста по-лек от вр6 мотора.С контролер, окачване и още глезотийки би се подобрило недозавиването, но не очаквай чудеса.
Митко, миналата година пробвах аудито горе и нестава ... ако се качи някой които кара сигурно ще се получават нещатата, но аз съм си кръстачка и най-вероятно са събера 2-3 кубика дърва ако му подам газчица 

Митко, миналата година пробвах аудито горе и нестава ... ако се качи някой които кара сигурно ще се получават нещатата, но аз съм си кръстачка и най-вероятно са събера 2-3 кубика дърва ако му подам газчица

- Golf4V6
- Автомобил: VW Golf mk4 V6 4motion 2000
- Двигател: 3.2 BFH 2003
dani90 написа:Понеже съм имал С3-ка преди и смея да кажа, че там не беше толкова зле положението с недозавиването поради простата причина, че мотора е доста по-лек от вр6 мотора.С контролер, окачване и още глезотийки би се подобрило недозавиването, но не очаквай чудеса.

с риск да съм в грешка искам да кажа че по думите на един пич с коррадо 3.6, двигателите 1.8Т и вр6 са с почти еднакво тегло, а той се занимава с коли за части, двигатели....така че не знам. S3 ката 225 коня 2001-2003 година я дават 1420кг(210коня пак е 1420кг) , голф mk4 2.8 4motion-1400кг.
- dani90
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
разликата между 1.8т и 2.8 24в е да не казвам голяма дума ама сигурно има 50-60 кила.С3 е толкова тежко защото купето е доста усилено.