KoKo88 написа:И според мен тези два автомобила не се вписват за драг и каквито и да е гонки. Имам Ауди С3 Куатро 210к.с. и мога да ти кажа, че това е точната кола за твойте мераци. С един чип става 260 коня и е ръчка. Васил от Маднеса има същата и се пуска с едно М3 чипосано, еми какво да кажа - куатрото и ръчната кутия си казаха думата... А и вътре кожи можи не е да е без екстри... а в завойте няма да коментирам, четирите носача си казват думата, както и возията не е като на голф 4 да се друса и мята... Ако си наблизо пиши ми, ще ти дам да покараш да добиеш представа за автомобила ;)
Е то и М-ката е ръчка... и да е SMG то сменя адски бързо и в точния момент:)Казаха си думата там скапаните гуми.Такава М-ка и аз бия като не е подготвена с хубави гуми.:)И БМВ-тата също са на независимо ... така, че 4-те носача не са определящи за избора.Принципно аз съм на мнение, че 330ката е по-добрата кола ... но и С3-то е добър избор. 330ката е по-безпроблемна и осезаемо по-силна след старта ... на топ спийд огромна разлика в полза на 330ката.Разхода също е в полза на 330ката.Аудито стартира много, но след това е доста скучно като усещане в колата.Отделно човека търси респонс в ниските ... турбо колата ... па макар и със стандартната К04-ка ... трябва да си чакаш малко... колкото и да е малко лага... има си го.